Ana sayfa Sosyal Medya Talat Bulut, Nesrin Cavadzade’nin aşkı hakkında müthiş tüyo vermiş ama kimse anlamamış!

Talat Bulut, Nesrin Cavadzade’nin aşkı hakkında müthiş tüyo vermiş ama kimse anlamamış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yasak Elma dizisinde yaşanan gelişmeler baş döndürüyor. Pazartesi akşamlarının sevilen dizisinde hem hikayede önemli değişikler var hem ayrılıklar hem de diziye yeni transferler derken, herkesin aklı fena halde karıştı. Bir de tüm bunların üzerine yeni aşk gelişmesi eklenince şaşırmamak elde değil.

Dizinin son bölümünün reyting sıçraması yaşaması da aslında tüm bu yaşanan baş döndürücü gelişmelerle de ilgili… Sadece hikaye ve oyuncular değil, dizi adeta magazin gündemini de belirler hale geldi… Son dönemin bomba aşk iddiası da Yasak Elma dizi setinden geldi.

Dikkatli izleyiciler hatırlayacaktır. Halit Argun karakterine hayat veren Talat Bulut, “Nesrin Cavadzade evleniyor” diye bir laf ortaya atmıştı. Kimse de bu durumunun arkasından gelecek olan bombayı anlamamıştı.

Nesrin Cavadzade’ye bu soru sorulduğunda ünlü oyuncu ya sorudan kaçtı ya da kaçamak ifadeler kullanarak geçiştirdi. Ancak geçen gün Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade birlikte fotoğrafların paylaşınca puzzle’ın parçaları da birleşmeye başladı.

Meğerse Talat Bulut önden büyük bir tüyo vermiş de kimse durumu anlamamış… Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan yakınlaşmasını Talat Bulut, önceden farklı bir yöntemle çıtlatsa da magazinciler bu duruma yakalamakta çok geç kaldı…

Talat Bulut, Nesrin Cavadzade'nin aşkı hakkında müthiş tüyo vermiş ama kimse anlamamış! 7

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan’ın birlikte samimi görüntülerinin kayıtlara girmesinin ardından bu tüyonun ne olduğu net olarak anlaşıldı. İki ünlü isim sette başladıkları yakınlaşmayı, aşka dönüştürdü.

Nesrin Cavadzade’nin ailesi ile Gökhan Alkan’ı tanıştırması ise ayrı bir detaydı… Acaba Talat Bulut, malumun ilanını haftalar önce yaptı da hala bunun fragmanını mı izliyoruz?

TV100 kameraları iki ünlü ismi görüntüledi. Her ne kadar açıklama yapmak istemeseler de bu görüntüler bile neler yaşandığını anlatmaya yetiyor.