Ana sayfa Dizi Fragmanları Bu ne tesadüf! Tövbeler Olsun’a Hasan Kaçan geldi, peşinden Kadir Çöpdemir, yine TRT1 dizisinde!

Bu ne tesadüf! Tövbeler Olsun’a Hasan Kaçan geldi, peşinden Kadir Çöpdemir, yine TRT1 dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Pazar akşamlarının ilgiyle izlenen absürd komedi dizisi Tövbeler Olsun’da uzun süredir izleyicilerin ekranda göremedikleri bir ünlü isim konuk oyuncu olarak yer alacak. Erkan Can, Güven Kıraç ve İpek Tuzcuoğlu’nun başrolünde yer aldığı TRT1 dizisinde bir ilginç buluşma da dikkat çekti.

Tövbeler Olsun’un 14. bölüm 2. fragmanı paylaşıldı. Bir dönem farklı rollerde ekranda iz bırakan Kadir Çöpdemir’i gören izleyiciler bir hayli şaşırdı. 2017-2018 sezonunda yine TRT1 ekranında yayınlanan, 20 bölümüyle final yapan Yalaz isimli dizide başrolde yer alan Kadir Çöpdemir, bir kez daha TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak.

Yalaza’da birlikte başrolü paylaşan; İpek Tuzcuoğlu, Hasan Kaçan ve Kadir Çöpdemir, 3 yıl aradan sonra yeniden bir başka dizide aynı seti paylaşarak da dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz hafta “Öpücük Enişte” olarak diziye katılan Hasan Kaçan ile Kadir Çöpdemir’in yeniden buluşması da TRT1 adına nostalji oldu. Çöpdemir’in dizide konuk oyuncu olarak yer alacağı, daimi isimlerden olmayacağı belirtiliyor.

22 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak olan 14. bölümde neler olacağı ile ilgili detayları da aşağıdaki yeni fragmandan izleyebilirsiniz.