Ana sayfa Sosyal Medya Ağızları sulandırdı! Özge Özpirinçci pek marifetli çıktı!

Ağızları sulandırdı! Özge Özpirinçci pek marifetli çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci, şu sıralar bir projesi olmamasının rahatlığını yaşıyor. Oyuncu, 3,5 yıl Kadın dizisinde rol almış ve yoğun bir dönem geçirmişti. Zorlu bir çalışma sürecinin sonunda dizi Şubat ayında final yaptı ama hemen arkasından Covid 19 salgını patlak verdi ve oyuncu bir süre İstanbul’da kaldı.

Haziran ayında ise İstanbul’dan adeta kaçan oyuncu, Marmaris’e çok sevdiği Bozburun’a gitti. Sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte bol bol eğlenen, dinlenen, yüzen ve arkadaşlarıyla bir araya gelen oyuncu, doyasıya bir yaz tatili yaptı adeta.

Sosyal medyadan sık sık paylaşım yapan oyuncu, tatilini o kadar uzattı ki Eylül ayında herkes sete döndüğünde bile o hala tatildeydi.

Özge Özpirinçci, bir süre sonra İstanbul’a geldi ama yaptığı paylaşımlardan yeniden bir tatile çıktığı anlaşıldı. Şu sıralar yeni bir projesi olup olmadığı bilinmeyen oyuncu, evde olmanın keyfini de yine paylaşımlarıyla ortaya koyuyor.

İsmi bir ara Netflix için çekilen bir projede geçen oyuncu, şu sıralar yoga yapıyor ve mutfakta vakit geçiriyor. Özge Özpirinçci, yaptığı bir böreği de instagram’dan paylaştı.

Oyuncunun gluten hassasiyeti olduğu ve glutensiz beslenmeye çalıştığı biliniyor. Pırasalı börek yapan Özpiriçci, çıkan sonucu da paylaştı ve ne kadar marifetli olduğunu da ortaya koydu böylece…

Ağızları sulandırdı! Özge Özpirinçci pek marifetli çıktı! 9

Ağızları sulandırdı! Özge Özpirinçci pek marifetli çıktı! 10

Ağızları sulandırdı! Özge Özpirinçci pek marifetli çıktı! 11