Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sahne gerçek olabilir mi? Sen Anlat Karadeniz’de Mercan, Vedat’ı asıyor!

Bu sahne gerçek olabilir mi? Sen Anlat Karadeniz’de Mercan, Vedat’ı asıyor!

tarafından zk zk
Atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin 35. bölüm tanıtımı ekrana geldi. Tanıtımdaki görüntüler şoke etti!
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizide geçtiğimiz hafta, Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak, Vedat’ı oyuna getirip kaçırmıştı.

Yeni bölümden yayınlanan ilk tanıtımda kadınların Vedat’ı bir tekerlekli sandalyeye bağladıkları ve artık geri dönüşün olmadığını söyledikleri anlar dikkat çekti.

Dizinin yeni bölümünden yayınlanan 2. tanıtımda ise Vedat’a ne yapacaklarına karar vermeye çalışırken Mercan’ın “Yapılacak belli” sözü duyuluyor.

Elinde uzun bir iple gelen Mercan, Vedat’ın dalga geçip gülerek “Bunu yapamayacağını ikimiz de biliyoruz” sözlerine hiç aldırmadan ipi boynuna geçiriyor.

Bu sahne gerçek olabilir mi? Sen Anlat Karadeniz'de Mercan, Vedat'ı asıyor! 7

Mercan’ın dehşet planı, tanıtımda ortaya çıkıyor. İpi önce tavandaki bir tahtadan geçiren ve bir ucunu Vedat’ın boynuna dolayan Mercan, diğer ucunu da arabanın arkasına bağlıyor.

Mercan’ın aracı çalıştırdığı görüntülerde yer alırken, Vedat’ın bu durumdan nasıl kurtulacağı merak konusu oldu! Diziyle ilgili sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, Vedat’ın öleceğine inanmıyor ama nasıl kurtulacağı konusunda da “Fikret kurtaracak” tahminleri yürütüyorlar.

Bu arada tanıtımın sonunda beyazlar içindeki 5 kadının karlı bir arazide toprağı kazmaya çalıştıkları ve o sırada gelen polislerden kaçmaya çalıştıkları görülüyor. Muhtemelen bir hayal sahnesi olacak bu sahne ama Tahir ve Mustafa durumdan şüphelenmeye başlıyor.

İşte 35. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Vedat, Nefes’in çaresizliğini yüzüne vurur. Gerçeklerle yüzleşen Nefes için yeni bir savaş başlar. Nefes’in ayakta kalma savaşında Tahir hangi safta yer alacak? Nefes’ten uzak kalamayan Tahir’i ve ayrılığa anlama veremeyen Yiğit’i zor günler bekler.

Tüm çabalarına rağmen Nefes’in yıkılmadığını gören Vedat kolları sıvar. Vedat, Nefes’in işini bozunca altta kalmayan Asiye intikam planı yapar. Vedat hiç beklemediği bir anda kadınların saldırısına maruz kalır.