Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bu ünlü oyuncuyu tanıdınız mı? Fırat Çelik’in ta kendisi!

Bu ünlü oyuncuyu tanıdınız mı? Fırat Çelik’in ta kendisi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde canlandırdığı ‘Mustafa’ karakteriyle adını duyuran oyuncu Fırat Çelik en son Blu TV’de yayınlanan Saklı dizisinde rol aldı.

Saklı dizisiyle altı yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönüş yapan oyuncu Hazar Ergüçlü ile başrolü paylaştı. Ünlü oyuncu dizi çekimleri bitince uzun süredir yaşadığı Fransa’ya geri döndü.

Paris’te yaşayan ve orada bir kafe işleten yakışıklı oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da gündeme geliyor. Oyuncu, son paylaşımında albümlerden çıkardığı bir gençlik fotoğrafını yayınlayarak ‘Eyyyy gençlik!’ notunu düştü.

Bu ünlü oyuncuyu tanıdınız mı? Fırat Çelik'in ta kendisi! 7

Fırat Çelik’in instagram hesabından paylaştığı gençlik fotoğrafında oyuncunun tarzı da dikkat çekici. Oyuncu fotoğrafıyla, kendisini özleyen hayranlarını oldukça mutlu etti.

Sosyal medyayı aktif kullanan Fırat Çelik, özellikle pandemi döneminde sosyal medya hesabından paylaştığı dans videolarıyla gündeme geldi. Zaman zaman yine dans videolarını paylaşan ünlü oyuncu, dans kabiliyetiyle de adından söz ettiriyor.

Fırat Çelik, Blu TV’de yayınlanan ve yabancı yapım The Affair’in uyarlaması olan Saklı dizisinde, karısını aldatan ‘Ozan’ isimli bir aile babasını başarıyla canlandırıyor. Dizide Fırat Çelik’e başrollerde Hazar Ergüçlü, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar eşlik ediyor.