Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir sır gibi saklanan Engin Akyürek’li Kaçış dizisinden gelen ilk fotoğraflar büyük heyecan yarattı!

Bir sır gibi saklanan Engin Akyürek’li Kaçış dizisinden gelen ilk fotoğraflar büyük heyecan yarattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14 Haziran’da ülkemizdeki yayınına başlayacak olan Disney Plus’ın ilk Türk yapımı dizisi Kaçış’ın setinlen fotoğraflar nihayet paylaşıldı. Çekimleri kısa süre önce tamamlanan dizi bir sır gibi saklanıyordu. Gelen ilk fotoğraflar izleyiciyi nefes kesen bir hikayenin beklediğini gösteriyor.

Türkiye’deki pazarlama stratejisine neredeyse bir yıl önce başlayan Disney Plus, 14 Haziran’daki ilk yayını için gün sayarken platformun Türkiye’de anlaştığı ilk oyuncu olan Engin Akyürek’in hikayesini yazdığı ve başrolünde yer aldığı Kaçış dizisinin setinden ilk kareler nihayet geldi. Fotoğraflar çok başarılı ve etkileyici bir dizinin geldiğini gösteriyor.

Kaçış dizisinin hikayesi de çok etkileyici. Radikal terör örgütünün saldırısına uğrayan Ezidi köylerini ve halkını konu edinen diziden gelen ilk fotoğraflar Engin Akyürek’i sosyal medyada bir kez daha gündemin birinci maddesi haline getirdi. Yapılan paylaşımlarda dünyanın dört bir yanından hayranları heyecanını dile getirirken diziyi dört gözle beklediklerini dile getirdi.

Bir sır gibi saklanan Engin Akyürek’li Kaçış dizisinden gelen ilk fotoğraflar büyük heyecan yarattı! 62

Kaçış dizisinde Engin Akyürek başrolü İrem Helvacıoğlu ile paylaşıyor. Bu dizi Engin Akyürek için özel bir yere sahip çünkü hikayesi ona ait. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği dizide ayrıca Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi isimler yer alıyor.

Kaçış dizisinin çarpıcı hikayesi ise şöyle: Aralarında Türk gazeteci Mehmet’in de bulunduğu farklı ülkelerden gelen bir grup gazeteci; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gider. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grup bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşer. Araştırma ekibinin kurtulmak için vereceği zorlu mücadeleyi anlatırken Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramına da farklı bir bakış açısı sunacak olan Kaçış’ın yapımcılığını O3 Medya ve Same Film üstleniyor.

Bol bol aksiyon sahnesinin bulunacağı dizinin çekimleri Gaziantep’te kurulan dev bir platoda gerçekleştirilmişti. Dizinin çekimleri kış ayları boyuncu sürmüş, bir süre önce sona ermişti. Kaçış, 14 Haziran’da yayınına başlayacak olan Disney Plus’ın ilk Türk dizisi olacak.