Ana sayfa Dizi Fragmanları Bu videodan sonra Bay Yanlış dizisinin kamera arkasında olmayı isteyeceksiniz!

Bu videodan sonra Bay Yanlış dizisinin kamera arkasında olmayı isteyeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında ilk 5 bölümü beğeni toplayan Bay Yanlış dizisinin bu Cuma günü 6. bölümü yayınlanmayacak. Bayram dolayısı ile dizinin kolaj bölümü izleyici ile buluşacak. 6. bölüm 7 Ağustos Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak. Can Yaman ile Özge Gürel’i buluşturan dizinin çekimlerinde neler yaşandığı da zaman zaman sosyal medyaya yansıyor.

Bay Yanlış dizisinin 5. bölümünden kamera arkası görüntüleri de yayınlandı. Ünlü isimlerin sette yaşadıkları ilginç, eğlenceli ve komik anlar kamera arkası görüntülerine yansıdı.

Özge Gürel ve Can Yaman’ın dans sahnesindeki çekim hataları izleyenleri bir hayli gülümsetti. Yaman, repliğini unutunca Özge Gürel, partnerinin bu durumuna bir hayli güldü.

Bay Yanlış dizisinin kamera araksında yaşananlar izleyenlerin büyük ilgisini çekti. Sosyal medyada yapılan yorumlarda çekimelerin keyifli geçmesinin önemine işaret edilen mesajlar verildi. “Dizilerin kamera arkasında olmak isterdim” diyen birçok izleyici mesajı da sosyal medyaya yansıdı.

İşte Bay Yanlış dizisinin 5. bölüm kamera arkasında yaşananlar: