Ana sayfa Dizi Haberleri Buğra Gülsoy, apar topar bitirilen Azize dizisi için kime gönderme yaptı?

Buğra Gülsoy, apar topar bitirilen Azize dizisi için kime gönderme yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, Azize dizisinde Hande Erçel ile başrolde buluşmuştu. Kanal D ekranında büyük bir heyecan ile başlayan yapım, ne yazık ki reytinglerde aradığını bulamadı.

Salı akşamları başlayan dizi sonrasında Cumartesi’ye kaydırıldı. Kanal D ise fazla uzatmadan diziyi 2019 yılından 2020’ye taşımak istemedi. Azize dizisi final bile yapmadan ekrana veda etti.

Tabii ki Hande Erçel ve Buğra Gülsoy hayranları bu durumdan çok rahatsız oldu. En azından oyunculara ve ekibe bir final yapma fırsatı verilmesi gerektiğini belirten yorumlarda bulundular.

Oyuncuların ne söyleyeceği de merak ediliyordu. Sonunda Buğra Gülsoy konuştu. Kartal karakterine hayat veren oyuncu, “Önümüzdeki dizilere bakacağız. Olumsuz etkilenecek bir şey yok. Hikâye, senaryo ve ona uygun cast önemli olan… Bizlik bir şey yok” açıklamasında bulundu.

Dizide olmayan şeyin sorulması üzerine Gülsoy, “Seyirciye sormak lazım” diyerek izleyicilerden destek alamadıkları için bunun yaşandığını göndermesini yapmış oldu.

Hatırlanacağı üzere dizinin başladığı dönemde, instagram’da 12 milyona yakın takipçisi olan Hande Erçel’in bu gücünden faydalanmak maksadıyla dizinin ana öğesi olarak konumlandırıldığı ve diğer isimlerin de onun etrafında buluştuğu değerlendirmeleri yapılmıştı.

Ancak sosyal medya gücünün, ekrana tahvil edilemeyeceği gerçeği de Azize dizisi ile ortaya çıkmış oldu.Bu da dizi yapımcıları için önemli bir tecrübe.