Ana sayfa Dizi Haberleri Güvercin dizisi final mi yapacak?

Güvercin dizisi final mi yapacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Güvercin dizisinin final yapacağına yönelik endişeleri olan izleyiciler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla böyle bir gelişme yaşanmasından çekindiklerini belirtiyor.

19 Ocak Pazar günü 7. bölümü ile yeniden ekrana dönecek olan yapımın final yapacağına yönelik bir bilgi yok. Ancak izleyiciler özellikle 7. bölüm fragmanında olayların hızla açığa çıkmaya başladığına şahit olunca “Acaba final mi yapacak?” sorusunu sormaya başladı.

Star TV’nin bu sezon dizilerini mümkün olduğunca sürdürmeye gayret ettiğini ve ciddi bir zarar olmadığı sürece de yayında tuttuğunu belirtelim. Yani kanal, hem sabır gösteriyor hem de şans tanıyor.

Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada’nın buluştuğu Güvercin dizisi de belirli bir hayran kitlesine sahip, sevilen bir yapım konumunda. Reytingler çok çok iyi olmasa da hafta sonu için durumu kurtarır bir nitelikte…

Güvercin dizisi için final ihtimaline yönelik herhangi bir bilgi yok. Ancak olayların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağını görüyoruz ve bu durum da hikayeye olan ilginin azalma ihtimalini doğurur mu, işte bu tehlikeden bahsedilebilir.

İşte Güvercin dizisi 7. bölüm fragmanı: