Ana sayfa Sosyal Medya Buğra Gülsoy bir reklam çekimi için oğluyla objektif karşısına geçti sosyal medya yıkıldı!

Buğra Gülsoy bir reklam çekimi için oğluyla objektif karşısına geçti sosyal medya yıkıldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, en son Fox TV ekranlarında yayınlanan Misafir adlı dizide Hazal Kaya ve Ozan Dolunay ile baş rolü paylaştı.

Misafir, kısa süreli bir dizi oldu ama Buğra Gülsoy dizide canlandırdığı, 3 çocuğu ile hayata tutunmaya çalışan baba karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kurdu.

Daha önce rol aldığı Kızım dizisinde de bir babayı canlandıran oyuncu gerçek hayatta da babalığın tadını çıkarıyor. 2018 yılında, uzun zamandır aşk yaşadığı Nilüfer Gürbüz ile dünya evine giren yakışıklı oyuncu 2019 yılında baba oldu.

Oyuncunun Cem adında bir erkek çocuğu var. Ünlü oyuncu, oğluyla beraber bir reklam işbirliği için sosyal medyadan aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Bir beyaz eşya markasının tanıtımı için video çeken baba-oğul oyuncunun takipçilerini mest etti. Buğra Gülsoy hayranları, oyuncunun oğlunun sevimli hallerine bayıldı.

Buğra Gülsoy’un 2.9 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabındaki paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Oyuncunun oğlunun, annesine olan benzerliği ise takipçilerinin gözünden kaçmadı.