Ana sayfa Dizi Haberleri Yılın en iyi dizisi, yüzde 100 Türk yapımı Yargı’dan büyük başarı! Başarılı dizi dünyaya açılıyor!

Yılın en iyi dizisi, yüzde 100 Türk yapımı Yargı’dan büyük başarı! Başarılı dizi dünyaya açılıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezon ekrana getirmeye başladığı Yargı hiç kuşkusuz 2021’in en başarılı yapımı oldu. Tamamen Türk üretimi olan Yargı dizisi Türkiye’de büyük bir başarıya imza atarken nihayet yurt dışına da açılıyor.

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Polat gibi usta oyuncuların eşlik ettiği Yargı dizisi bu yılın en başarılı işi oldu. Diğer dizilerin aksine hikayesi yüzde 100 Türk olan dizi hiç kuşkusuz senarist Sema Ergenekon’un sayesinde böylesine büyük bir başarıya ulaştı.

Sema Ergenekon, iki yıl süren ve bir dantel gibi işlediği senaryo yazım süreci boyunca hukuk büroları ve adliye koridorlarında vakit geçirdi. Ve ortaya her şeyiyle tastamam mükemmel bir hikaye çıktı. Senaryo başarılı oyuncularla da bir araya gelince Yargı yılın en iyi dizisi oldu.

Yılın en iyi dizisi, yüzde 100 Türk yapımı Yargı’dan büyük başarı! Başarılı dizi dünyaya açılıyor! 7

Türkiye’de yayınlandığı her bölümle büyük tartışmalara yol açan ve büyük bir başarı elde ede dizi nihayet hak ettiği gibi yurt dışına açılıyor. Uluslararası dijital yayın platformu HBO Max’in Yargı’nın tüm haklarını satın almak üzere harekete geçtiği öğrenildi.

RaniniTV’nin haberine göre 2022’de Türkiye pazarına girmeye hazırlanan platform, Yargı’nın yayın haklarını almak üzere harekete geçti. HBO Max daha önce Sadakatsiz, Alev Alev, Sen Çal Kapımı, Menajerimi Ara, Kara Sevda, Kızım, Kadın, Babil, Mucize Doktor ve Baraj dizilerinin yayın hakkını satın almıştı.

Her bölümüyle izleyicilerin yüreğini ağzına getiren ve ardından sosyal medyada büyük tartışmalara yol açan Yargı dizisi bu başarıyı sonuna kadar hak etmişti. Yabancı dizi uyarlamalarının çok yaygın olduğu günümüzde Türkiye’den böylesine orijinal bir içerik çıkması çok büyük bir başarı.