Ana sayfa Dizi Haberleri Setten gelen video güldürdü! Kerem Bürsin, kartopu atmada çığır açtı!

Setten gelen video güldürdü! Kerem Bürsin, kartopu atmada çığır açtı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde şu sıralar Eda ve Serkan gerginliği yaşansa da dizinin setinde durum başka! Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünde oynadıkları dizide beklenmeyen gelişme ile herkesi şaşırtan bir süreç yaşanmakta. Hafızasını kaybeden Serkan’ın halleri Eda’yı iyice gererken, kamera arkasında ise eğlenceli anlar yaşanıyor.

Tüm yurtta etkili olan soğuk havadan nasibini alan İstanbul’da da kar manzaraları oluştu. Havadaki değişimle birlikte pek çok dizide de kar manzaralı sahneler görmeye başlayacağız bu süre içinde. Dizi setleri, kar kış demeden çalışmaya devam ediyor.

Sen Çal Kapımı dizisi de bunlardan birisi. Son dönemin çok konuşulan dizi çifti haline gelen Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in rol aldıkları dizinin setinden güzel bir kar manzarası geldi.

Dizide Engin karakterine hayat veren Anıl ilter, rol arkadaşı Kerem Bürsin’i kameraya aldı ve instagram sayfasından yayınladı. Setin kurulmasını bekleyen oyuncuların eğlenceli videosunda bir ara Hande Erçel de görünüyor.

Anıl İlter, kamera aldığı Bürsin’e “Amerika’da kartopunu nasıl atıyorlar?” diye soruyor. Kerem Bürsin de Amerikan futbolu oynar gibi bir hareketle kartopu atıyor.

İşte o anlar: