Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz, fotoğraf niyetine kirpiklerini paylaştı!

Burak Deniz, fotoğraf niyetine kirpiklerini paylaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bizim Hikaye dizisinde Barış karakterine hayat veren ünlü oyuncu Burak Deniz, başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Son yılların en beğenilen dizi oyuncularından olan Burak Deniz, yeni sezonda Patron isimli dizi ile ekrana dönüş yapacak. Hayranları merakla yeni rolünü bekliyor.

Instagram hesabından zaman zaman paylaşım yapan ünlü oyuncu, Cem Talu’nun objektifinden çıkan yüzünün bir kısmını gösteren paylaşımıyla beğenileri kaptı.

4 saat içinde beğeni sayısı 300 binin üzerine çıktı.

Ancak kimi hayranları yüzünün yarısını gösteren Burak Deniz’in kalın kaşlarına ve özellikle uzun kirpiklerine dikkat çekerek, sanki kirpiklerini göstermek için paylaşımı yapmış hissine kapıldıklarını yazdı.

Bazı takipçileri de “Kirpik bey” diye ismi taktı.

Burak Deniz daha önce yaptığı açıklamada da kirpikleri nedeniyle çok sayıda mesaj aldığını belirtmişti.

Röportajında bir izleyiciden gelen “Herifte bir kirpik var, yeminle Brave Heart’daki atlara saplanan kazıklar gibi. Ne yaptınız oğlum o kirpiklere” şeklindeki soruya çok gülen Burak Deniz, “Evet kirpiklerim uzun” yanıtını verirken, rimel sürüp sürmediği ile ilgili soruya da “Bir kere sürmüşlerdi” açıklamasını yapmıştı.

İşte Burak Deniz’in paylaşımı:

Burak Deniz, fotoğraf niyetine kirpiklerini paylaştı! 7