Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Deniz ile Büşra Develi arasında neler oluyor?

Burak Deniz ile Büşra Develi arasında neler oluyor?

tarafından ker_def

Magazin basınına yansıyan iddialara göre Burak Deniz ile Büşra Develi barıştı ve yeniden birlikte… İlişkilerine ikinci bir şans veren çiftin birlikte tatile çıktığı da belirtiliyor.

2015 yılında çekilen Tatlı Küçük Yalancılar isimli diziden geriye iki ünlü oyuncunun aşkı kalmıştı. Çiftin ilişkisi aylar öncesinde bitmişti. Ancak ikilinin yeniden bir araya geldiği
iddiası bir hayli şaşırttı.

Yarım Kalan Aşklar isimli dizide yer alan Burak Deniz, bir süre sette çalıştı. Çiftin birlikte tatile çıkarak aşklarını yeniden yaşadıkları da magazin gündemine düştü.l

Büşra Develi daha önce yaptığı açıklamada Burak Deniz ile ilişkisinin bitmesinin sebebinin aldatma ya da kıskanma olmadığını belirten açıklaması ile akıllarda. Oyuncu, ayrılıklarını şu sözlerle duyurmuştu:

“Günlerdir benim ve ilişkim hakkında çıkan hayal ürünü haberleri hayretle okuyorum. Bir ilişkinin bitmesi için illa ki taraflardan birinin aldatması ve ya kıskanması gerekmez. Bu bir süreçtir. Burak’la olan 3 yıllık ilişkimiz karşılıklı kararımızla sonlanmıştır. Hala birbirimize duyduğumuz sevgi ve saygı baki.”