Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel’i çıkart, Bay Yanlış dizisinden geriye ne kalır?

Özge Gürel’i çıkart, Bay Yanlış dizisinden geriye ne kalır?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Bay Yanlış dizisinin 4. yeni bölümü 17 Temmuz Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Saat 20.00’de yayınlanacak olan diziden yeni bilgiler ve fotoğraflar geldi. Özge Gürel’in dizi için ne kadar önemli olduğu da her yeni bölümde daha iyi anlaşılıyor. Bay Yanlış’ın reytinglerindeki düzelme ekibin enerjisini artırdı.

Özge Gürel ve Can Yaman ikilisi iyi bir uyum yakaladı. Oyunculuk yeteneği konusunda Can Yaman’ın yol alması gereken daha uzun mesafe var. Ancak Özge Gürel, bir romantik komedi yapımında nasıl olunması gerekiyor ise aynen onu yansıtıyor. Akıllara gelen bir soruyu da bu noktada sormak lazım. Özge Gürel, dizide olmasa Bay Yanlış’tan geriye sizce ne kalır?

Özge Gürel'i çıkart, Bay Yanlış dizisinden geriye ne kalır? 8

Özge Gürel, dizinin kilit ismi konumunda. Hem oyunculuğu hem enerjisi hem güzelliği ile Bay Yanlış dizisinde olması büyük bir şans. Elbette ki Can Yaman da elinden gelen performansı sergiliyor ancak iki ünlü isim arasında tecrübe farklılığı da anlaşılıyor. Özge Gürel’in sade ama etkili oyunculuğu, Can Yaman’ın biraz abartıya kaçan hallerini de ayna gibi yansıtıyor.

Peki Bay Yanlış dizisinin 4. yeni bölümünde neler olacak. İşte dizide yaşanacakların detayı: Bir anlaşma gereği Ezgi’nin, Özgür ile Göcek’e gittiğini öğrenen Cansu ve Deniz şok olurlar. Ozan kırdığı potu son anda fark etse de, Deniz’in baskıyla her şeyi anlatmak zorunda kalır.

Özge Gürel'i çıkart, Bay Yanlış dizisinden geriye ne kalır? 9

Cansu ve Deniz’in içi rahat etmez. Ezgi’nin Özgür’e aşık olmasından korktukları için peşlerine düşerler ve Göcek’e giderler. Bu arada başlarına gelen aksaklıklar sonucu ıssız bir adaya düşen Ezgi ve Özgür’ü macera ve gerilim dolu bir gün beklemektedir, onlara ulaşamayan arkadaşları ve aileleri de panik halde her yerde onları aramaktadır.