Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz, izleyicinin kendisini gömdüğü garip sorulara esprili yanıtlar verdi

Burak Deniz, izleyicinin kendisini gömdüğü garip sorulara esprili yanıtlar verdi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Bir süre önce ekranlara veda eden Bizim Hikaye dizisinde Barış rolünde oynayan Burak Deniz, Youtube’da yayınlanan Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler programına katıldı.

Bir izleyiciden gelen “Herifte bir kirpik var, yeminle Brave Heart’daki atlara saplanan kazıklar gibi. Ne yaptınız oğlum o kirpiklere” şeklindeki soruya çok gülen Burak Deniz, “Evet kirpiklerim uzun” yanıtını verirken, rimel sürüp sürmediği ile ilgili soruya da “Bir kere sürmüşlerdi” dedi.

Bir başka izleyicinin burun deliklerine takması ve Bizim Hikaye’nin bir sahnesinde hışımla çıktığı anı eleştirmesi de Deniz’i güldürdü. İzleyici, “Biz sıradan insanlar için hoş ama tv için burun delikleri ne kadar çirkin. Hele geçen bölümde bir hışımla mekan terkediyordu yok böyle bir karizmadan yoksun bir yürüyüş” ifadesini kullanmıştı.

Burak Deniz, izleyicinin kendisini gömdüğü garip sorulara esprili yanıtlar verdi 7

Burak Deniz, bu ilginç eleştiri karşısında “Yapacak bir şey yok, böyle bir burnum var yani ve yani şaka bir yana, sahne gerektirdiğinde hışımla da çıkmak gerekiyor. Öyle olduğunda evet çirkin görünebilirsin. Orada bir iş icra ediyoruz” diye konuştu.

Diksiyonunu düzgün bulmayan ve hızlı konuştuğunda kelimeleri yuttuğunu söyleyen bir izleyiciye de Burak Deniz, hızlı düşünen insanların hızlı konuştuğunu ve bu yüzden de kelimeleri yutabildiğini belirtti.

İşte Burak Deniz’in samimi açıklamalar yaptığı o eğlenceli sohbeti: