Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz ve Didem Soydan’ın pozlarını görenler, bu aşk değilde ne dedi!

Burak Deniz ve Didem Soydan’ın pozlarını görenler, bu aşk değilde ne dedi!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Dünyanın ünlü markalarından Prada’nın marka elçisi olan Burak Deniz, markanın Bodrum’daki davetine sevgilisi Didem Soydan ile birlikte katıldı.

Sosyal medyada davetten ünlü manken ile birlikte pozlarını paylaşan oyuncunun fotoğraflarına hayranlarından yorum yağdı.

Burak Deniz ve Didem Soydan’ı birbirine çok yakıştıran hayranları, oyuncunun instagram hesabından yayınladığı fotoğraflara, ‘Bu aşk değilde ne’ şeklinde pek çok yorumda bulundular.

Burak Deniz ve Didem Soydan'ın pozlarını görenler, bu aşk değilde ne dedi! 8

İlişkilerine ikinci şansı veren Didem Soydan ile Burak Deniz geçtiğimiz aylarda ünlü mankenin Nişantaşı’ndaki evinin önünde görüntülenmişti. Deniz, muhabirlerin “Barıştınız mı?” sorusuna “Gördüğünüz gibi” yanıtını vermişti.

Didem Soydan ve Burak Deniz çiftinin ayrıldığı dönemde magazin basınında, ünlü mankenin sosyal medya hesabından paylaştığı iddiaları pozlar nedeniyle ayrıldıkları yönünde pek çok haber yer almıştı.

Burak Deniz ve Didem Soydan'ın pozlarını görenler, bu aşk değilde ne dedi! 9

Ancak iki ünlü isim de bu haberleri yalanlamış; Didem Soydan o dönem yaptığı açıklamada; “Burak ile ayrılığımızın sebebinin benim sosyal medyadan yaptığını paylaşımlardan kaynaklandığı haberleri yapıldı. Bunlar kesinlikle yalan. Kendisinin de dediği gibi. Biz o kadar geri kafalı insanlar değiliz. Özel hayatımızı konuşmuyoruz” ifadelerini kullanmıştı.