Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük bir heyecanla beklenen Kulüp’ün ikinci sezonunda büyük sürprizler var!

Büyük bir heyecanla beklenen Kulüp’ün ikinci sezonunda büyük sürprizler var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonuyla büyük ses getiren Kulüp dizisi bugüne kadar çekilmiş en iyi dönem dizisi olarak kabul edilmişti. Kulüp’ün ikinci sezon çekimlerine başlandı. İkinci sezon setinden gelen bir fotoğraf izleyiciyi büyük sürprizlerin beklediğini gösteriyor.

Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisinin tadı, sekiz bölümden oluşan ilk sezonuyla damaklarda kalmıştı. Türkiye Cumhuriyeti tarihine kazınan ve üzüntüyle anılan 6-7 Eylül olayları sürecinde yaşananlara da farklı bir açıdan bakılan dizi, sarsıcı sahneleri ile herkesi çok etkilemişti.

Herkes büyük bir heyecanla Kulüp’ün ikinci sezonunu beklerken, ekip sete çıktı bile. Kulüp dizisinin oyuncuları birkaç gün önce ikinci sezon için çekimlere başladı ve hatta setten ilk fotoğraf geldi. Bu fotoğrafda Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı Matilda, Asude Kalebek’in hayat verdiği Raşel ve küçük bir kız çocuğu yer alıyor.

Büyük bir heyecanla beklenen Kulüp’ün ikinci sezonunda büyük sürprizler var! 7

Bu küçük kız çocuğunun, Raşel’in kızı, Matilda’nın torunu olduğunu tahmin etmek hiç zor değil. Dolayısıyla görünüşe göre Kulüp’ün ikinci sezonunun hikayesi bir zaman atlamasıyla başlayacak. Kulüp, yeni oyuncuları ve yeni karakterleriyle yine izleyicilere büyük bir duygu fırtınası yaşatacak.

Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce’nin başarılı yönetmenliği ile çekilen Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Fırat Tanış, Barış Arduç, Metin Akdülger ve Asude Kalebek rol almıştı. Her biri birbirinden başarılı performansları ile günlerce gündemden düşmemişti oyuncular.

Kulüp dizisinin ikinci sezonunda oyuncu kadrosuna en son Son Yaz dizisinde canlandırdığı Soner karakteriyle ekrana gelen Halil Babür katılmıştı. Kulüp’ün ikinci sezonunda rol alacak bir diğer oyuncu da Serra Arıtürk. Aslında bir müzisyen olan genç oyuncu Serra Arıtürk, geçtiğimiz yaz aylarında Aşkın Tarifi isimli Kanal D dizisinde başrolde yer almıştı.