Ana sayfa Güncel Haberler Burak Deniz’in bölüm başı ücreti ve magazin haberciliğinin cilveleri!

Burak Deniz’in bölüm başı ücreti ve magazin haberciliğinin cilveleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Magazin haberlerini takip eden izleyiciler hatırlayacaktır. Geçtiğimiz haftalarda Özcan Deniz’in kendisinin hikayesini yazdığı ve yapımcılığını da kendisinin üstlendiği Kral dizisi için oyuncu arayışları yapıyordu. Magazin basınına yansıyan haberlerden birisi de ünlü oyuncunun, bölüm başı ücretleri yüksek bulduğu için ismi olmayan genç oyuncu arayışına girdiği şeklindeydi.Bu haberi veren kişi Posta gazetesi yazarlarından Eylem İpek Şafak idi… Şafak, yaptığı haberlerle ve kulis bilgileri ile bilinen, güçlü istihbaratı olan bir isim..

Özcan Deniz’in İstanbullu Gelin dizisinde 200 bin TL bölüm başı ücret aldığı hatırlatması da özellikle yapıldı.Kral dizisi için oyuncu arayışları içindeki Özcan Deniz, geçen sezon Bizim Hikaye’de başarıyla rol alan ve gençlerin de çok beğendiği Burak Deniz ile anlaştı.

Bu anlaşmanın haberi Birsen Altuntaş’ın kaleminden tv100 sitesinde çıkmıştı. Altuntaş, yeni bir bilgi daha verdi. Burak Deniz bölüm başı 120 bin TL ücret alacak. Altuntaş, sağlam kaynakları olduğu bilinen sektörün içinden bir isim ve yazdıkları doğru çıkan bir gazeteci…

Burak Deniz'in bölüm başı ücreti ve magazin haberciliğinin cilveleri! 7

Şimdi okuyucu tarafında ise soru şu;

Özcan Deniz’in yüksek bölüm başı ücreti nedeniyle isimsiz oyunculara yöneldiği iddiaları doğru değil miydi? (Bu noktada Özcan Deniz’e de kendisi yüksek ücret alırken, meslektaşlarına vermek istememesi nedeniyle bir taş vardı.)

Ya da Özcan Deniz, isimsiz oyuncu arayışından vaz mı geçti?

Burak Deniz’in alacağı 120 bin TL’lik bölüm başı ücret doğru mu?

Veya Burak Deniz ile daha düşük bir ücrete anlaşıldı ama basına yüksek gösterilerek gündem mi oluşturulmak istendi.

Ya da şöyle soralım.

Bir biri ile tezat bu iki bilgi 10’ar gün ara ile okuyucunun önüne gelince, magazin haberlerini takip edenler hangisine inanmalı?

Magazin haberlerini okumanın cilveliği de işte bu noktada yatıyor. Okuyup geçin, düşünmeye kalkarsanız içinden çıkamazsınız…