Ana sayfa Güncel Haberler Aslıhan Güner ve İsmail Demirci bunu da yaptı ya, yok artık!

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci bunu da yaptı ya, yok artık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İşte partnerlik nasıl olur, birbirine nasıl yakışır ve sosyal medya nasıl kullanılır İsmail Demirci ile Aslıhan Güner bunun örneğini yaşatıyor… İki ünlü oyuncu ekrandaki başarılı performansları ile ekran başındaki izleyicileri diziye bağlıyor.

Sadece ekran mı, sosyal medyada da çok aktifler. Kuzey Yıldızı’nı hayatlarının bir parçası yaptıklarını anlatmak için her fırsatı değerlendiriyorlar…Ordu’da çekimleri yapılan dizinin mekanları karlar altında… Yani zorlu kış şartları başladı… Ama oyuncular aynı zamanda hem zorluk çekiyor hem de karın keyfini yaşıyor.

İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in sosyal medyada ne yaptığını gördünüz mü? Önce Demirci paylaşım yaptı, hemen ardından Güner ona yanıt verdi…

Bakın şöyle oldu.İsmail Demirci, “Elim boş kaldı. Bence bir kartopu yakışır. Sizde var mı?” notuyla aşağıdaki fotoğrafını paylaştı.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci bunu da yaptı ya, yok artık! 8

1 dakika sonra bu mesaja yanıt partneri Aslıhan Güner’den geldi…

Güner şöyle yazdı:

-Var!
Karlar Kraliçesi diyebiliriz.. ????????‍????⭐️❄️

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci bunu da yaptı ya, yok artık! 9

Kuzey Yıldızı dizisinin başrol oyuncularının sosyal medyadaki bu paslaşması takipçilerini de mutlu etti.

İki ünlü oyuncu böylelikle hem karlı kartpostallık manzara ile koşulların zorluğunu gösterdi hem uyumlarının ne kadar iyi olduğunu anlattı hem de başarının arkasında ekip ruhunun olduğuna vurgu yaptı.