Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’in kahkaha attıran pozu! Hazal Kaya ve Dilan Çiçek Deniz bile şaşırdı!

Burak Deniz’in kahkaha attıran pozu! Hazal Kaya ve Dilan Çiçek Deniz bile şaşırdı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Burak Deniz, bilindiği gibi yeni sezonda Maraşlı isimli diziyle ekranlarda olacak. Dizinin çekimleri henüz başlamadı, çünkü Deniz’in partnerini oynayacak Alina Boz’da Covid 19 virüsü çıkmıştı. Aşk 101’in setinde yaşanan kriz, Maraşlı’ya da sıçramıştı.

Burak Deniz, Bizim Hikaye dizisinin ardından atv’nin Maraşlı dizisiyle ekranlara dönecek. Bizim Hikaye’de Hazal Kaya ile başrolde oynamıştı. Hayranlarının merakla beklediği oyuncu, aynı zamanda yaz sezonunda da bir dijital platform için çekilen Yarım Kalan Aşklar isimli dizide Dilan Çiçek Deniz ile oynamıştı.

Burak Deniz, instagram’dan, iki dizide partneri olan Dilan Çiçek Deniz ve Hazal Kaya’yı da şaşırtan bir paylaşım yaptı. Oyuncu, altında şortu ve koluna taktığı maskesiyle bir bahçede amuda kalkmış haliyle poz verdi.

Deniz, bu paylaşımında 3 fotoğraf kullanmıştı. Fotoğrafları gören Dilan Çiçek Deniz ve Hazal Kaya, yorum yapmadan duramadı. Hazal Kaya ve Dilan Çiçek Deniz’in yanı sıra oyuncu Esra Ruşan da duruma şaşırmış olacak ki “Sabri Bey ne yapıyorsunuz?” diye sorma gereği hissetmiş oyuncuya.

İşte Burak Deniz’in paylaşımları ve oyuncuların yorumları:

????????

Burak Deniz'in kahkaha attıran pozu! Hazal Kaya ve Dilan Çiçek Deniz bile şaşırdı! 10

Burak Deniz'in kahkaha attıran pozu! Hazal Kaya ve Dilan Çiçek Deniz bile şaşırdı! 11

Burak Deniz'in kahkaha attıran pozu! Hazal Kaya ve Dilan Çiçek Deniz bile şaşırdı! 12

Burak Deniz'in kahkaha attıran pozu! Hazal Kaya ve Dilan Çiçek Deniz bile şaşırdı! 13