Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz’in Maraşlı dizisinin neden başlamadığı anlaşıldı! Konu Alina Boz ile ilgili!

Burak Deniz’in Maraşlı dizisinin neden başlamadığı anlaşıldı! Konu Alina Boz ile ilgili!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son olarak ekranlara Bizim Hikaye dizisi ile gelen Burak Deniz, bir süre önce Dilan Çiçek Deniz ile birlikte BluTV için çekilen “Yarım Kalan Aşklar” dizisinde rol almıştı. Oyuncunun yeni sezonda Maraşlı isimli bir diziyle ekranlara gelmesi bekleniyor. Ancak dizinin çekimleri henüz başlamadı.

Sezona çok kısa bir süre kalmasına karşılık çekimlerin başlamamasının bir nedeni var tabii ki… Burak Deniz’in dizideki partneri Alina Boz, şu anda başka bir dizide rol alıyor. Oyuncu Netflix’in yerli dizisi Aşk 101’de rol almıştı. İkinci sezonda Aşk 102 ismiyle devam eden dizinin çekimleri kısa bir süre önce başladı. Alina Boz, dizideki kilit karakterlerden birisini oynuyor.

Dolayısıyla oyuncunun iki dizide bir anda oynaması zor. Alina Boz’un Aşk 102 dizisinin çekimlerinin bitmesinin beklendiği şeklindeki kulis bilgisini gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından paylaştı.

Netflix dizileri bilindiği gibi sezonluk 8 veya 10 bölüm gibi kısa bölümlerden oluşuyor. Bu nedenle çok uzun sürmeyeceği düşünülüyor yeni sezon çekimlerinin. Bu sürede de Burak Deniz ve Alina Boz’u Maraşlı dizisinde görmek isteyenler biraz daha beklemek durumunda. Tims&B imzalı dizinin kanalının atv olacağı bir süre önce öğrenilmişti.

Diziyle ilgili hazırlıklar uzun süredir biliniyordu ve Burak Deniz’in de başrolde oynayacağı öğrenilmişti ancak partnerinin kim olacağı merakla bekleniyordu. Bir süre önce Alina Boz’un dizide Deniz ile başrolde yer alacağı açıklanmıştı.

Kudret Sabancı’nın yönetmenliğini yapacağı Maraşlı dizisinin hikayesini ise Ethem Özişık kaleme aldı.