Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel, hüngür hüngür ağlayarak seslendi: Lütfen sesimi duyun!

Bergüzar Korel, hüngür hüngür ağlayarak seslendi: Lütfen sesimi duyun!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel, bir süredir sosyal medyadan sesini duyurmaya çalışıyor, yetkililere ve duyarlı insanlara sesleniyor. Korel’in amacı, ihtiyacı olan hasta çocuklara destek olunması. İlaç bulamayan, yeterli sağlık hizmetlerini alamayan, çok zor koşullar altında yaşam mücadelesi veren SMA hastası çocukların sesini duyurmaya çalışan oyuncu, sık sık sosyal medyadan çağrılar yapmakta.

Kimi zaman desteğin az olması nedeniyle isyan da eden oyuncu, bu kez yine sesi olmaya çalıştığı SMA’lı Umut bebeğin, hastalığı nedeniyle sessiz bir şekilde içine içine ağladığı bir videoyu paylaştı önce. Daha sonra bu videodan çok etkilenen oyuncu, gözyaşları içinde duyarlı insanlara seslendi.

Bir anne duyarlılığı ile duruma yaklaşmaya çalışan oyuncu, takipçilerine ve yetkililerden yardım etmelerini rica etti. “Herkese merhaba. Çok özür dilerim, böyle bir video ben gerçekten koymak istemezdim ama gördüğüm şeylere çok üzülüyorum ve sizin desteğinizi istiyorum” diyerek sözlerine başlayan oyuncu, yutkunarak yaptığı açıklama ile takipçilerini de duygulandırdı.

Bergüzar Korel bu çocuklara yardım edilmesi için yetkililere seslendi ve “Sizden rica ediyorum bu çocukları sahiplenin. En azından Türkiye’de hakkı olan ilaçları almalarını sağlayın” diyerek sağlık sisteminde kimi hastalıklarla mücadele eden insanların yaşadığı zorluklara, hayat mücadelesine dikkat çekti.

Korel, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ve bakanlığa seslenerek Umut bebeğin durumuna dikkat çekti. Adana’da evinde borular bağlı bir şekilde hayatını sürdürmeye çalıştığını ve buna dayanamadığını, aldığı nefesten bazen utandığını söyleyerek “Lütfen size yalvarıyorum bu çocuklara destek olun bir şekilde” diye seslendi.

İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı:

Sizi üzmek istemiyorum.
Ama lütfen sesimi duyun.
Bu çocukların sesini duyun.
Boğazı delik olduğu için sesi çıkmadan ağlayan o meleğin sesi olun.
@umut_bebek_yasasin
@ayazbebek2019
@gokalp_sma
@ruzgaryuruyecek
@sma_mirhananefesol @sma__hamza
@sma.enistalha
@yagizegedestek
@ali_yardim_bekliyor
@aliosman_sma
@aziz_cemalin_mucadelesi
@berraya_umut
@derineumutol
@saving.yigit
@omernefesalacak
@muhammedriza_sma
@sma_abdulkerime.umut_ol
@sma_typ1_fighter_rumeysa
@dogu_sma
@mercan_a_can
@cureforpamir
@adayaumutol
@sareyeumutol
@deniz_sma_
@ahsenesesol
@smapoyrazali
@ilknur_bebek_sma
@sma.umutefe
@kumsalaumutol
@saving.mert.adrian
@sareyeumutol
@behopefordemirali
@cicek_kiz_esranur
@yigit.alpe.nefes.ol