Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Hakkı, evlilik niyetindeydi ama araya mesafeler girdi!

Burak Hakkı, evlilik niyetindeydi ama araya mesafeler girdi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Burak Hakkı, 3,5 yıldır Yunanlı model Hara Pappa ile büyük aşk yaşadı. İkilinin magazin basınında birçok kez gündem olduğu bir dönem yaşandı. Ancak ayrılıkları da bir takım iddiaları beraberinde getirdi. Yunanlı güzelin Burak Hakkı’yı aldattığı yönünde iddialar ortaya atıldı.

tv100’e konuşan Burak Hakkı ise bu iddiaların doğru olmadığını açıkladı. Ayrılığın doğru olduğunu belirten oyuncu, “Aldatılma olayı doğru değil. Hara çok iyi bir insan. Öyle bir kız değil. Şu anda beraber tatil yaptığı herkes de benim arkadaşım zaten… Hepsini tanıyorum” açıklamasında bulundu.

3,5 yül süren güzel bir ilişki yaşadıklarını belirten Burak Hakkı, Hara’nın Türkiye’ye gelemediğini, kendisinin de orada yaşamak istemediğini anlattı.

Pandemi süreci de araya mesafelerin ve zamanın girmesine sebep oldu. Burak Hakkı, “Niyetimiz evlilikti ama olmadı. Şimdi onsuzluğa alışmaya çalışıyorum. Elbette ki üzüldüm. Ayrılmayı o istedi. Daha önce de ilişkimizle ilgili bocaladığımız dönemler oldu ama zorlamanın anlamı kalmadı” dedi.

Ayrılığın her ikisi için de en iyi karar olduğunun altını çizen Burak Hakkı, Hara’nın Türkiye’de yaşamakta zorlandığını ve iş bulamadığını da hatırlattı.