Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi hayranları Settar Tanrıöğen’den gelecek haberi bekliyor!

Kızılcık Şerbeti dizisi hayranları Settar Tanrıöğen’den gelecek haberi bekliyor!

tarafından ker_def

Son yılların en başarılı dizilerinden birisi olan Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alıyor.

Dizide Abdullah karakteri ile başrolde yer alan usta oyuncu Settar Tanrıöğen ise yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi altında bulunuyor.

Beyin kanaması geçiren Tanrıöğen’in tedavisi devam edilirken, Abdullah karakterinin hikayede devam edip etmeyeceği konusunda da bir belirsizlik bulunuyor.

Beyindeki bir damarda kanama başladığının tespit edilmesi üzerine acil olarak ameliyata alınan Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti dizisinin en önemli isimlerinden birisi olarak öne çıkıyor.

Müjde Uzman’ın canlandırdığı Alev karakteri ile Abdullah’ın hikayenin yönünü bir hayli farklı bir noktaya taşıdığı gerçeği ortada duruyor.

Dizinin güçlü reytinglerinde Abdullah karakterinin tahmin edilemez yükselişi de rol oynadı ve Settar Tanrıöğen dizi için büyük önem taşıyor.

İki önemli operasyon geçiren ünlü oyuncu, yoğun bakımda tedavi görmekte ve doktorların yaptıkları açıklamada beyin damarındaki kanama bulunduğu belirtildi. Kanama başarılı bir operasyon ile durdurulurken, Tanrıöğen’in bilincinin açık olduğu ve yoğun bakım servisinde yatmaya devam ettiği gelen son bilgiler arasında bulunuyor.

Abdullah karakterinin bu hafta yayınlanacak bölümdeki sahnelerinin daha önceden tamamlanmış olduğu, yeni bölümler için nasıl bir süreç izleneceğinin de belirsizliğini koruduğu gelen haberler arasında.

Kızılcık Şerbeti dizisi hayranları ise çok beğendikleri Settar Tanrıöğen’in sağlığına hızla kavuşmasını ve setlere de geri dönmesini arzu ettiklerini sosyal medyadaki paylaşımları ile ifade etmeyi sürdürüyor.