Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit’in mesajı dizi hayranlarının aklını karıştırdı!

Burak Özçivit’in mesajı dizi hayranlarının aklını karıştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, 2019-2020 sezonunun en başarılı iki dizisi olarak dikkatleri çekiyor. Mucize Doktor ile birlikte Kuruluş Osman, bu sezonun flaş yapımları oldular. Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından gelen bu büyük başarı hiç de tesadüfi değil. Arkasında büyük bir emek ve güçlü bir ekonomi bulunuyor.

Kuruluş Osman dizisinde ilk başlarda çok eleştirilen Burak Özçivit’e, artık bambaşka bir gözle baklılıyor. Oyuncu, şimdilerde Engin Altan Düzyatan’dan bayrağı devralan ve Türk tarihinin derinliklerinde yeni bir efsaneyi izleyicilerle buluşturuyor. Burak Özçivit’in her geçen hafta artan performansı da dizi adına büyük bir şans oldu.

Özçivit, instagram hesabından dizinin 26. bölümünden ilk görüntüleri paylaştı. Oyuncu hem fragmanı yayınladı hem de fotoğrafını paylaştı. Ancak mesajında “Finale doğru” ifadesini kullanan oyuncu, birçok dizi hayranının da aklını karıştırdı. Kuruluş Osman için final gibi bir ihtimal elbette ki yok. Burak Özçivit, 1. sezon finalini ifade etti ama bazı izleyiciler bu durumu yanlış algılayınca bu durum yorumlara yansıdı.

Kuruluş Osman dizisi 24 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan 27. bölümüyle birlikte 1. sezonunu tamamlayacak. Dizinin 2. sezon çekimlerine Eylül ayında başlaması ve Ekim ayında da izleyicilerle buluşması bekleniyor. Kuruluş Osman 1. sezonu da diğer dizilere göre daha geç açmıştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Finale doğru… 26. Bölüm Fragman @kurulusosman

Burak Özçivit (@burakozcivit)’in paylaştığı bir gönderi ()