Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Özçivit’ten eşi Fahriye Evcen’in kilolu haline aşk gibi yorum

Burak Özçivit’ten eşi Fahriye Evcen’in kilolu haline aşk gibi yorum

tarafından ker_def

Posta gazetesinde bugün Burak Özçivit’in bir yakınına eşi Fahriye Evcen’in kilolu haliyle ilgili söylediği belirtilen sözü yayınlandı.

Bodrum’da eşi ve oğlu ile tatil yaptıktan sonra havalimanındaki görüntüleri Evcen’in doğum kilolarından hala kurtulamadığı ortaya çıkmıştı.

Bazı kişiler sosyal medyada bu haline alaycı sözlerle yorumlar yapınca, hayranları da #fahriyeçokgüzelsin hashtagi ile sosyal medyada kampanya başlatmış ve ünlü oyuncuya destek olmuştu. Bu kampanya da bir hayli gündem yaratmıştı.

Posta gazetesindeki haberde ise Burak Özçivit’in eşiyle ilgili şu sözü dikkat çekti:

“Fahriye her haliyle o kadar güzel ki, ona olan aşkım her gün artıyor.”

Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'in kilolu haline aşk gibi yorum 18

Fahriye Evcen’in hakkında söylenenler ile ilgili instargam hikaye bölümünden yaptığı paylaşım da bir hayli anlamlıydı.

Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'in kilolu haline aşk gibi yorum 19

İşte Fahriye Evcen hayranlarının ünlü oyuncuya destek mesajları:

Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'in kilolu haline aşk gibi yorum 20 Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'in kilolu haline aşk gibi yorum 21 Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'in kilolu haline aşk gibi yorum 22 Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'in kilolu haline aşk gibi yorum 23 Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'in kilolu haline aşk gibi yorum 24 Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'in kilolu haline aşk gibi yorum 25 Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'in kilolu haline aşk gibi yorum 26 Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'in kilolu haline aşk gibi yorum 27 Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'in kilolu haline aşk gibi yorum 28 Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'in kilolu haline aşk gibi yorum 29