Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Satıbol, 45 kiloyu nasıl verdiğini anlattı…

Burak Satıbol, 45 kiloyu nasıl verdiğini anlattı…

tarafından zk zk

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, interaktif talk show programı “Hadi Be”ye, “Döndüm Ben” adlı filmiyle seyirciyle buluşan ünlü oyuncu Burak Satıbol konuk oldu. “Hadi Be” programında Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Burak Satıbol, son filmi “Döndüm Ben” başta olmak üzere, bilinmeyen yönlerine dair samimi açıklamalarda bulundu.

45 kiloyu ameliyatla verdim

Başarılı oyuncu Satıbol, son dönemde gündem olan kilolarını nasıl verdiğini açıkladı: ‘Fazla kiloları başarılı mide ameliyatı ile verdim. Tabii sadece ameliyatla da bitmiyor, sonrasında onu koruyabilmek de önemli. Ameliyat sonrası yaklaşık 45 kilo verdim. Şu an gayet iyi durumdayım ve fit haldeyim’

Yatak sahnemiz uzun bir gece oldu

Burak Satıbol filmin en çok konuşulan sahnesi olan Ayhan Taş’la birlikte yatağa girdiği sahne hakkında konuştu: Ayhan’la kaynaştık bu filmde. Ayhan bana kerkindi. Çok verimli bir sahne oldu. İşte o sahnenin kamera arkası görüntüleri var, o görüntülerin Ömer’de emniyette olduğuna inanıyorum. Çünkü o görüntüler yarın, öbür gün ortaya çıkarsa fena şeyler olur, hakikaten kamera arkasında acayip şeyler oldu. Uzun bir geceydi o. Bizim Ayhan Taş’la olan yatak sahnemiz çok uzun bir geceydi.

Burak Satıbol, 45 kiloyu nasıl verdiğini anlattı... 7

Maça denk gelmesin diye yazın evlendim

Röportajın ikili seçenekler bölümünde “Romantik bir yemek mi, derbi mi?” sorusuna yanıtı: Derbi, net derbi. Ne yalan söyleyeyim, ben hiçbir maça denk gelmesin diye yazın evlendim. En baştan hallettik o işleri.

Eş dırdırı belirli aralıklarla oluyor

Burak Satıbol’un Emre Saygı’nın “Anne terliği mi, eş dırdırı mı?” sorusana açıklaması: Anne terliğini yiyeyim, yemeyeli uzun zaman oldu. Eş dırdırı belirli aralıklarla oluyor zaten ama anne terliği nostaljik bir şey.

Doğaçlama bizi var eden şey

Burak Satıbol “Senaryo mu, doğaçlama mı?” arasındaki tercihini açıkladı: Doğaçlama tabii ki. Doğaçlama bizi var eden şey, benim oyunculuğuma en büyük katkısı olan, en çok beslendiğim şey. Hayatım için o anı yaşamak yani.

Televizyonlar çok büyük değişimin arefesindeler

Başarılı oyuncu Burak Satıbol son zamanlarda nelerle meşgul olduğunu ve gelecekteki projeleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu: Mahşeri Cümbüş’ün 18. yılındayız, turnelerimiz devam ediyor. Kendi senaryolarım var onları yazıyorum, hem dizi olarak var, hem film olarak… Bunları çekmek istiyorum. Çok uzun yıllardır üzerinde çalıştığım, her şeyiyle içime sinen bir projem var ki, bu daha platform işi gibi duruyor; Netflix gibi… Onun peşindeyim, onu yapmayı planlıyorum. Televizyonda iş başka bir yere gidiyor, komediler televizyonda yok artık. Gülse Birsel’in yaptığı iş dışında komedi işi yok şu an televizyonda. O yüzden inandığımız işleri yapabilmek için kendimize başka mecralar bulmak zorunda kalacağız. Televizyonlar çok büyük değişimin arefesindeler, değişmek zorunda kalacaklar.