Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Sevinç hayranlarını atv’deki yeni dizisiyle çok şaşırtacak!

Burak Sevinç hayranlarını atv’deki yeni dizisiyle çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Sevinç, Söz dizisi ile büyük popülerlik kazandıktan sonraki dönemde kariyerinde çok hızlı bir yükseliş sergiledi. Son yıllarda yer aldığı projelerde başrollere adını yazdıran Burak Sevinç, birbirinden çok farklı karakterleri canlandırdı.

Oyuncu, en son TRT1 ekranında yayınlanan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli isimli 26 bölümden oluşan tarihi dizide başroldeydi. Oyuncu Mevlana gibi tarihi bir kişilikten sonra şimdi de doruluktan şaşmayan avukat Doğan olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. atv’de perşembe akşamı başlayacak olan dizi hem hukuk konusuna eğilmesi ve adalete olan ihtiyacı ortaya koyması bakımından anlamlı olacak hem de genç oyuncuların enerjisi izleyicilere yansıyacak.

Burak Sevinç ise İçimizdeki Ateş dizisinde canlandıracağı başarılı bir avukat olarak hayatın içinden bir hikaye anlatacaklarını söyledi. Oyuncu, “Bu iş bir romantik komedi değil. Bu iş hayatın kendisini anlatıyor. Aşkımız olacak, hüznümüz olacak, sevdamız, sevincimiz olacak. Hayatın kendi içinde ne varsa hepsi olacak” diye konuştu.

Dizinin izleyicilere vereceği en önemli mesajın “mücadele” olduğunu ifade eden Burak Sevinç, “Genelde hepimizin hayatında yaşadığı şeyler vardır. Dönem dönem bazı sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Bizler buna nasıl tepki vereceğiz? O mücadeleyi nasıl gerçekleşeceğiz, durumu aslında bu…” şeklinde konuştu.

Burak Sevinç bu sözleri ile birlikte hayatın içinden hikayelerin yer alacağı, adalet kavramının öne çıkacağı ve yaşanan sorunlara karakterlerin nasıl tepkiler verdiğinin öne çıkacağı bir dizi olacağını belirtmiş oldu.