Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek hayatında ilki gerçekleştirdi, Kaçış dizisiyle ilgili içinden geçen duyguları saklamadı!

Engin Akyürek hayatında ilki gerçekleştirdi, Kaçış dizisiyle ilgili içinden geçen duyguları saklamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Kaçış dizisinin yayınlanmaya başlanması milyonlarca kişiyi memnun etti. Engin Akyürek’in sıkı takipçilerinin heyecanla beklediği dizinin Disney Plus’ın Türkiye lansmanı için açılış projesi olması da çok anlamlıydı.

Engin Akyürek, 2017 yılında hikayesini yazdığı Kaçış dizisinin böyle önemli bir platformun açılış projesi olmasının gururu yaşadı. Aynı zamanda kendi hikayesinin senaryolaştırılmasının da mutluluğunu hisseden oyuncu, mesleki açıdan ise bu projede bir başka ilki yaşadı.

Gaziantep’te çekimleri büyük bir çabanın ürünü olarak hazırlanan Kaçış dizisi, aynı zamanda Engin Akyürek’in ilk aksiyon projesi olarak da dikkatleri çekiyor. Patlamaların olduğu, silahların ateşlendiği ve aksiyonun hiç bitmediği hikaye oyuncu adına çok farklı bir proje oldu.

Engin Akyürek hayatında ilki gerçekleştirdi, Kaçış dizisiyle ilgili içinden geçen duyguları saklamadı! 8

Engin Akyürek, daha önceki rollerine bakınca Mehmet karakterinin kendisi için farkını şu sözlerle anlattı:

“Zordu her şey. Bir kere oyuncu olarak ben böyle bir şeyi tecrübe ettim. İlk defa böyle aksiyon işinde oynuyorum. Hem inandırıcı olması gerekiyordu hem oyunculuğumda başka bir şey deneyimliyorum hem de belirli bir standardın üzerinde bir şey yapmamız gerekiyordu. Ben kendi adıma çok güzel bir tecrübe yaşadım.”

Engin Akyürek hayatında ilki gerçekleştirdi, Kaçış dizisiyle ilgili içinden geçen duyguları saklamadı! 9

Kaçış dizisini izlediği zaman çok duygulandığını da açıklayan oyuncu, uzun hazırlıklarla oluşturulan patlama sahnelerine dikkat çekerek, “İzlediğimde çok duygulandım. Uzun uzun geceler patlama sahnelerini çektiğimizde insan yoruluyor, soğuk hava, nasıl olacak diyorsun” şeklinde konuştu.