Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Yamantürk babalık heyecanının yanında yeni dizi heyecanı da yaşıyor!

Burak Yamantürk babalık heyecanının yanında yeni dizi heyecanı da yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Yamantürk bir yandan kızı Mercan’ın bakımı için karısı Özge Özpirinçci’ye yardımcı oluyor, bir yandan da yeni dizisine hazırlanıyor. Eşiyle birlikte kızları Mercan’ı sokakta gezdirirken kameralara yakalanan oyuncu, yeni dizi projesini doğruladı.

Yeni bir projesi olduğunu ve dijital platformda yayınlanacağını belirten Burak Yamantürk, ilk sezonu 8 bölüm sürecek olan bu diziye başlayacağını söyledi. 1980 yılında Sivas’ta dünyaya gelen oyuncu, yakında sete çıkacaklarını söyledi.

Eşiyle iş bölümü yapacaklarını ve belki kızının sete de gelebileceğini belirten Burak Yamantürk, hayatlarında her şeyin yolunda olduğunu da belirtti.

Burak Yamantürk babalık heyecanının yanında yeni dizi heyecanı da yaşıyor! 7

Burak Yamantürk, Gain platformunda yayınlanacak olan Aslında Özgürsün isimli dizinin kadrosuna dahil oldu. Duygu Asena’nın aynı isimli romanında uyarlanan Aslında Özgürsün isimli dizide Berna ile Belgin isimli iki kadının yaşadıkları anlatılacak.

Dizinin başrollerinde Deniz Çakır, Bade İşçil ve Alican Yücesoy ile birlikte yer alan Burak Yamantürk, Erkan isimli karakteri canlandıracak.

Bade İşçil dizide partnerlik yapacak olan Burak Yamantürk, ilk sezonun 8 bölüm süreceğini belirterek, Aslında Özgürsün’ün birkaç sezon sürebilecek bir yapım olduğu hissiyatını verdi.