Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu o neydi öyle, Çöp Adam dizisindeki sahneyi gören gerçekliğine hayran kaldı!

Elçin Sangu o neydi öyle, Çöp Adam dizisindeki sahneyi gören gerçekliğine hayran kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çöp Adam dizisi yaşanmış gerçek bir hikayeden alıntılanan bir dizi ve Gülseren Budayıcıoğlu imzası taşıyor. Star TV ekranında çarşamba akşamlarının alternatif yapımlarından birisi olan Çöp Adam’ın bazı sahneleri var ki, oyunculuk resitali şeklinde geçiyor.

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 3. bölümü geride kaldı. Dizinin hikayesi çok ilginç bir şekilde ilerliyor ve Tamer ile Peri karakterlerinin sahneleri de izleyicilere farklı bir hikaye zenginliği katıyor. Bir de bu dizinin gerçek hayattan alınmış olması, Tamer karakterinin çok tanınan bir bilgisayar dahisi olması gibi noktalar var ki, bunu bilenler de Çöp Adam dizisine daha fazla ilgi gösteriyor.

Dizide Peri karakterinde Elçin Sangu’nun ne kadar doğru bir tercih olduğu her yeni bölümde daha da net bir şekilde ortaya çıkıyor. Sangu’nun inandırıcılık noktasında Peri karakterinin çıldırdığı bir sahne var ki, izleyiciler o anlarda ünlü oyuncunun gerçekten hissederek oynadığından emin.

Elçin Sangu o neydi öyle, Çöp Adam dizisindeki sahneyi gören gerçekliğine hayran kaldı! 8

Sosyal medyada bu bu çıldırma anları büyük ilgi görürken, Elçin Sangu’ya övgüler de binlerce mesaj ile gündem konusu oldu.. Bir izleyicinin şu yorumu, birçok dizi hayranının da duygularının tercümanı gibi:

“Bu sahne sıradan bir sahne değil. Bir ruh halini (acı, hüzün, pişmanlık) bu kadar güzel hissettirmek her oyuncunun işi değil. Elçin muhteşem oynamış.”

Elçin Sangu o neydi öyle, Çöp Adam dizisindeki sahneyi gören gerçekliğine hayran kaldı! 9

Elçin Sangu’yu bu sahnede gören hayranları peş peşi paylaşımlar yaparak sosyal medyada adeta bir övgü sağanağı başlattı.

Bu tür sahneleri canlandıran ve inandırıcılık katan oyunculara büyük saygı duyduklarını belirten dizinin takipçileri, “Elçin bunu ciddi anlamda gerçekleştirdi” diyerek de sahnenin inandırıcılığının yüksek olmasına dikkat çekiyor.

Elçin Sangu, uzun süredir hayranlarının beklediği etkileyici bir kadın karakteri ile yeniden televizyon ekranında ve Peri karakterinin kariyerine çok olumlu yansımaları olacağı da çok belli.