Ana sayfa Sosyal Medya Burak Yörük’ün gerçek hayattaki aşkıyla fotoğrafına dizideki aşkından yorum gecikmedi!

Burak Yörük’ün gerçek hayattaki aşkıyla fotoğrafına dizideki aşkından yorum gecikmedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Genç oyuncu Burak Yörük, Kanal D ekranında çarşamba akşamları yayınlanan Seversin dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizideki partneri İlayda Alişan ile güzel bir uyum yakalayan oyuncu hem iş hem de aşk hayatında güzel günlerden geçiyor.

Bir süredir müzisyen Tuana Yılmaz ile aşk yaşayan oyuncu, instagram hesabından sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı. Burak Yörük paylaşımına; “Tüm öpücüklerini ver bebeğim, çünkü bu mutluluk” notunu düştü.

Burak Yörük’ün paylaşımına dizideki partneri İlayda Alişan da kayıtsız kalmadı. İlayda Alişan partnerinin aşk dolu paylaşımına kalpli göz emojisiyle yorum yaptı.

Burak Yörük'ün gerçek hayattaki aşkıyla fotoğrafına dizideki aşkından yorum gecikmedi! 7

Son yılların öne çıkan genç isimlerinden birisi olan Burak Yörük geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda aşk hayatıyla ilgili sözleriyle dikkat çekmişti.  “Ben aşkı tutkulu yaşayanlardanım” diye konuşan oyuncu, dizideki romantik sahnelerdeki inandırıcılığı ile de dikkatleri çekiyor.

Seversin’de ‘Asya’ ve Tolga’ karakterlerine hayat veren Burak Yörük ile İlayda Alişan, başarılı bir partnerlik sergiliyor. İki genç isim de etkili performanslarıyla hayranlarını da memnun ediyorlar.

Birbirlerine çok yakıştırılan ikili eğlenceli halleriyle de son dönemin en uyumlu çiftlerinin başında geliyor. Öte yandan İlayda Alişan’ın partnerinin sosyal medya paylaşımına yaptığı yorum set dışında da iyi arkadaş olduklarını gösteriyor. Her iki oyuncu da aynı zamanda son 2 yıllık süreçte yer aldıkları projelerle büyük bir kariyer çıkışı sergiledi.