Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burçin Terzioğlu, annelik konusunda ilk kez net konuştu!

Burçin Terzioğlu, annelik konusunda ilk kez net konuştu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, şu sıralarda Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Kurşun dizisinde Leyla Devrim karakterine hayat vermekte.

Ünlü oyuncu, Elele dergisindeki röportajında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Evlilik kelimesi için “Uzaktan akrabam olur!Eski yıllardan tanıdığım için görmek adına efor harcamıyorum” yanıtını veren ünlü oyuncu, hayatında böyle bir gerçekliğin şu anda olmadığını net bir cümle ile anlatmış oldu.

Hatırlanacağı gibi Terzioğlu, 2008 yılında Murat Yıldırım ile evlenmiş ve 2014 yılında da çift boşanmıştı.

Ancak ünlü oyuncu karşısına kendisini mutlu edecek birisi çıkarsa imza atacağını, karşısındaki kişinin de bunu çok istemesi gerekeceğini anlatıyor.

Yalnız olmaktan dolayı bir sıkıntı yaşamadığını anlatan ünlü oyuncu, inançları uyan birisi bulamazsa yine yalnız yürümeye devam edeceğini anlatmakta.

Annelik konusunda sorulan soruyu da yanıtlayan Terzioğlu, ““Çocukları çok seviyorum ama korkuyorum. Belki tüm doğrular bir araya gelir ve düşünmeye zaman kalmadan anne olurum” açıklamasında bulundu.

Şu andaki hayatını da “Yiyorum, içiyorum, eğleniyorum, geziyorum; daha fazlası için kendimi harap etmiyorum” ifadesiyle anlatan Burçin Terzioğlu, kendi ile baş başa kalmak istediği zaman deniz kenarına gittiğini de sözlerine ekledi.

Oyuncu, “Modum düşerse, meditasyon yaparım. Beni bulamadıysanız deniz kenarına bakın, orada yenilenip uyanıyorumdur” diye konuştu.