Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu’ndan radikal imaj değişimi!..

Burçin Terzioğlu’ndan radikal imaj değişimi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok küçük yaşlarından beri sinema sektöründe olan Burçin Terzioğlu, rol aldığı dizileriyle son yılların beğeniyle takip edilen bir ismi. Oyuncu özellikle İlker Kaleli ile başrolde yer aldığı Poyraz Karayel dizisinden sonra ününe ün kattı!

Burçin Terzioğlu ekranlara en son 2021 yılında Salih Bademci ile başrolünde yer aldığı Yalancı dizisiydi. Bu dizide tacize uğrayan ancak hatırlamayan, bir şeylerin ters gittiğini farkedip yaşadığı olayın peşine düşen bir kadına hayat veriyordu. Dizi, bazı sahneleriyle de çok dikkat çekmişti. Fakat 10 bölüm ekranda kalabildi!

Bir süre önce evinde düştüğü ve bacağını sakatladığı haberleriyle gündeme gelen oyuncu imajını yeniledi. Uzun, bakımlı saçlarının boyunu kısaltan Burçin Terzioğlu, yeni imajını instagram hesabında paylaşarak “Yeni bir ben” notunu düştü.

Burçin Terzioğlu'ndan radikal imaj değişimi!.. 7

Oyuncunun aynı zamanda saç rengini de değiştirdiği dikkat çekti. Burçin Terzioğlu’nun bu değişikliği yeni rolü için yapıp yapmadığı ise merak konusu oldu.

Bir süredir ekranda olmayan ve hayranlarının özlediği Burçin Terzioğlu yeni proje seçimini bir dijital diziden yana kullandı! Oyuncu, Sarmaşık Zamanı isimli bir dizide oynayacak!

Zengin bir kadroya sahip olan Sarmaşık Zamanı dizisinde, birbirinden başarılı ve dikkat çeken isimlerle, çarpıcı bir hikayede yer alacak Burçin Terzioğlu. Bein Connect platformu için çekilecek olan dizide Onur Tuna, Hazal Türesan, Yiğiz Kirazcı, Emel Çölgeçen, Emre Karayel, Tilbe Saran gibi oyuncularla başrolü paylaşıyor.  Sarmaşık Zamanı dizisinde, bir sitede işlenen cinayet ve ardından gelişen olaylar konu alınıyor.