Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu, konuk olduğu Menajerimi Ara yayınına saatler kala paylaştı…

Burçin Terzioğlu, konuk olduğu Menajerimi Ara yayınına saatler kala paylaştı…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen Star TV’nin dizisi Menajerimi Ara’nın bu haftaki ünlü konuğu Burçin Terzioğlu olacak. Oyuncu, çok uzun zamandır ekrandaki projelerde yer almıyor. Son olarak Netflix’in Hakan Muhafız dizisinde oynamıştı.

Terzioğlu’nun hayranları, onu yeni bir projede görmek istiyor ancak çok seçici davranan oyuncunun gelen teklifleri ince eleyip sık dokuduğu anlaşılıyor. Henüz bir projede adı geçmeyen Burçin Terzioğlu, hayranlarını Menajerimi Ara dizisinde oynayarak bir nebze olsun mutlu edecek.

Burçin Terzioğlu’nun konuk oyuncu olarak yer alacağı 8. bölüm heyecanla beklenirken oyuncudan bir paylaşım geldi. Sosyal medyayı çok fazla kullanmayan Terzioğlu, akşamki yayını takipçilerine hatırlatıyordu.

Aynı zamanda sette çekimler sırasında hem eğlenip hem de gerçeklere değindiklerini de not düştü oyuncu. Hayranlarının heyecanla beklediği buluşmaya kısa bir süre kala gelen mesaj da beğeni ve yorum almaya devam ediyor.

Özellikle Poyraz Karayel dizisinde oynadığı Ayşegül karakteri ile hala hatıralarda olan oyuncuya sosyal medyadan gelen mesajlarda da bu durum sık sık hatırlatılmakta.

Bu akşam oyuncuyu bir başkası olarak değil de kendisi olarak göreceğiz. Tabii ki işin içinde kurgu da var gerçek de!

Biraz güldük eğlendik,biraz gerçeklere değindik. Bu akşam saat 20:00’de görüşürüz. #menajerimiara

Burçin Terzioğlu, konuk olduğu Menajerimi Ara yayınına saatler kala paylaştı... 7