Ana sayfa Sinema Burcu Biricik 10 yıl önce çektiği amatör film ile içinizi karartacak!

Burcu Biricik 10 yıl önce çektiği amatör film ile içinizi karartacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Biricik’in bu sezona Kuzgun dizisinin 2. sezonu ile başladığını ve yapım kısa süreli olunca da bir sezonu nasıl kaçırdığını, büyük bir talihsizlik yaşadığını daha önceden sitemizi takip eden okuyucularımız hatırlayacaktır.

Adeta tarihi günler yaşadığımız şu dönemde oyuncuların da sektördeki belirsizlikle yönlerini çizemedikleri bir durumla karşı karşıyayız. Koronavirüs salgını nedeniyle sektör bütünüyle bir belirsizliğe girdi. Evlerinden çıkmayan oyuncular, koronavirüsten korunmak için her türlü önlemi alıyor. Burcu Biricik de bu salgını evinde geçiren ünlülerden.

Üniversite yıllarında, budan tam 10 yıl önce çektikleri bir kısa filmi hatırlatan Burcu Biricik, yeniden filmi izlediğini ve bugünümüz anlatır gibi bir çekim olduğunu belirtiyor.

Toprak’ın Günlüğü isimli bu filmi takipçilerinin içini karartmak için yayınlamadığını özellikle belirten oyuncu, salgın felaketini hep birlikte atlatacağımız mesajını da verdi.

İşte Burcu Biricik’in mesajı ve bugünlerimizi anlattığını belirtti 10 yıl önce çekilen kısa filmi:

“Bundan 10 sene önce üniversitede böyle bir kısa film çekmiştik. Dün izledim bugünümüzü anlatır gibi. Ben de paylaşmak istedim. ‘Toprak’ın Günlüğü’…. Yönetmenlerim Hande Özerkin, Nesli Özal‘e de selam olsun Aman ha amaç içimizi karartmak değil bugünleri de atlatacağız hep birlikte! Sokaklarda yine cıvıl cıvıl dolaşıp birbirimize sarılıp güleceğiz. Sağlıcakla kalın.”