Ana sayfa Güncel Haberler Baraj dizisinin Nehir’i Biran Damla Yılmaz’ın elinden her iş geliyormuş!

Baraj dizisinin Nehir’i Biran Damla Yılmaz’ın elinden her iş geliyormuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Biran Damla Yılmaz’ın moral ve motivasyonunu yükselten ev aktivitesi olarak pizza yapmayı çok seviyorum. Baraj dizisinde Nehir karakteri ile ekrana dönüş yapan oyuncu, koronavirüs salgını nedeniyle eve kapanmak durumunda kalmıştı. Dizinin setinde çekimler de olmayınca, Baraj sadece 2 bölüm ekranda kalabildi.

Baraj dizisinin akıbeti de bilinmiyor. Bu sezonu tamamlamış bile olabilir ama net bir durum yok. Başarılı performansı ve sempatikliği ile kısa sürede yeni rolü ile kendini kabul ettiren Biran Damla Yılmaz, evde de bir hayli neşeli.  Sosyal medyadan ev hallerini sıklıkla paylaşan oyuncu, “Karantinada Pizza! En sevdiğim. Şaka bir yana moral ve motivasyona çok iyi geliyor” diyerek instagram hesabından ev halini paylaştı.

Baraj dizisinin Nehir'i Biran Damla Yılmaz'ın elinden her iş geliyormuş! 7

Oyuncu ayrıca pizza yaptığı anların videosunu da youtube kanalında yayınladı.Çalıştığı zamanlarda evde pek vakit geçiremediğini anlatan oyuncu, karantina günlerinde ise pizza yaparak tarifini de takipçilerine verdi.

Hayatında ilk kez pizza yaptığını da söyleyen oyuncu, mutfakta hamarat olduğunu da gösteren halleri ile beğeni topladı.Takipçileri, “Elinden her iş geliyor” diyerek oyuncunun mutfak hallerini beğendi.

İşte Biran Damla Yılmaz’ın eğlenceli pizza yapma videosu: