Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik aradığı dizi fırsatını buldu!

Burcu Biricik aradığı dizi fırsatını buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Biricik, son yılların en dikkat çeken ve hızlı şekilde popülerlik elde eden kadın oyuncuları arasında bulunuyor.Hayat Şarkısı isimli dizideki Hülya karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çeken Burcu Biricik, sonraki projelerde istediği çıkışları bir türlü yapamadı.

8. Gün dizisiyle kötü bir tercihte bulunan oyuncu, Kuzgun isimli dizinin hak ettiği reytingleri alamamasıyla bir sıkıntılı projeyi daha geride bıraktı. Sinemada ise Her Şey Seninle Güle ve Çiçero isimli filmlerle dikkat çeken oyuncu, bu sefer aradığı fırsatı Netflix’te buldu.

Fatma isimli Netflix dizisinde başrolde Burcu Biricik yer alacak. Dünyanın 190 ülkesinde dizinin gösterileceği düşünülür ise Burcu Biricik adına çok önemli bir fırsat oluştu. Oyuncu en son Tunç Şahin’in çektiği filmde rol aldı ve çekimler de tamamlandı. Ünlü oyuncunun hayranları şimdi her iki projeyi merak ve heyecanla bekliyor.

Karantina sürecini evde geçirdiğini belirten oyuncu, normalleşme süreci ile birlikte yeni yeni sokağa çıkmaya başladı.

Fatma dizisinin çekimlerinin başlamadığını ve diziyle ilgili bir şey konuşamayacağını anlatan Burcu Biricik, güzel bir film çektiklerini ve 2 hafta sürdüğünü ifade etti. Filmi güvenli bir şekilde çektiklerini anlatan Burcu Biricik, içinin rahat olduğunu ifade etti.

2006 yılında Ümit Milli isimli dizi ile oyunculuk kariyerine başlayan Burcu Biricik, 14 yıllık kariyerinde; Maçolar, Düşman Kardeşler, Ustura Kemal, Beni Böyle Sev, Ulan İstanbul, Şeref Meselesi, Hayat Şarkısı, 8. Gün ve Kuzgun isimli dizilerde bulundu.