Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, ekranların yeni gözdesi olacak atv’nin vefa dolu tebrik sözleriyle dikkat çekti…

Burcu Biricik, ekranların yeni gözdesi olacak atv’nin vefa dolu tebrik sözleriyle dikkat çekti…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Camdaki Kız dizisinde oynadığı Nalan karakteri ile ekranlara geliyor Burcu Biricik. Kanal D’de yayınlanan dizi heyecanla takip edilirken, son haftalarda Feride’nin ölümü ile Camdaki Kız dizisinde heyecanlı bir dönem daha başladı.

Başarılı oyunculuğu ile Nalan karakterine çok yakıştırılan ve performansı ile de ayrıca beğenilen Burcu Biricik, geçtiğimiz günlerde, atv’nin yeni başlayan bir dizisinin ilk bölümü öncesinde yaptığı bir paylaşım ile dikkatleri çekti.

Biricik, kendisini şöhrete kavuşturan dizisi Hayat Şarkısı’nda ikinci yönetmen olarak yer alan Benal Tairi ile o günden beri yakın arkadaş olduklarını zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımları ile de gösteriyordu.

Cem Karcı’nın yönetmenliğini yaptığı Hayat Şarkısı dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan oyuncu, dizinin ikinci yönetmeni Benal Tairi’ye vefa gösteren bir paylaşım yaptı.

Oyuncu, atv’de Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanan Ateş Kuşları dizisinin yönetmenliğini üstlenen Benal Tairi’ye başarılar dilerken duygu dolu sözleriyle de dikkat çekti.

Burcu Biricik, ekranların yeni gözdesi olacak atv'nin vefa dolu tebrik sözleriyle dikkat çekti... 7

Biricik, instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Canım, yarattığın dünyayı o kadar merak ediyorum ki. Yolu çok açık olsun yeni işinin. Anlattığın nice dünyaların, nice hikayelerin olsun, seni çook seviyorum” sözleriyle seslendi.