Ana sayfa Dizi Haberleri Selahattin Paşalı’nın Ömer dizisindeki haline hayranları mest oldu!

Selahattin Paşalı’nın Ömer dizisindeki haline hayranları mest oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında artık pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisi, güçlü bir hikaye olmasının yanı sıra reytingleriyle de dikkatlerden kaçmıyor.

Alparslan, Yasak Elma, Bir Küçük Gün Işığı ve Sipahi dizileri ile reyting rekabeti yapan Ömer dizisi, iyi bir çıkış yaptı ve gayet de iyi reytingler alıyor. İkinci bölümüyle dizinin tüm izleyici gruplarında ortalamanın üzerinde oranlar elde etmesi başarılı bir sonuç oldu. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında günü beşinci bitiren dizi, AB grubunda ise dördüncülük elde etti.

Dizinin başrolünde yer alan ve Ömer karakteri ile hikayenin ana öğesi olarak üzerine büyük sorumluluk yüklenen isim Selahattin Paşalı. Genç oyuncu, bu önemli sorumluluğu gayet iyi taşıyor ve ekran başındaki izleyiciler de karakterin ruhunu yansıttığını düşünüyor.

Selahattin Paşalı’nın özellikli duygusal sahnelerdeki halini çok etkileyici bulan dizi hayranları, Gamze karakterini canlandıran Gökçe Bahadır ile de uyumlu bir ortam oluşturduklarını fark ediyor.

İki ünlü isim aralarındaki yaş farkına rağmen, ekranda itici bir görüntü oluşturmuyor ve izleyiciler Ömer ile Gamze’yi bir çift olarak kabul edebileceklerini belirten çok olumlu yorumlar yapmaya başladı.

Selahattin Paşalı'nın Ömer dizisindeki haline hayranları mest oldu! 7

Normalde evli ve çocuklu orta yaşlı bir kadın ile hayatın başlarındaki genç bir çocuğun aşkına büyük tepki gelmesi beklenirdi. Ancak sosyal medyadaki yorumlarda Selahattin Paşalı’nın rolündeki başarısı ve Gökçe Bahadır ile de iyi bir uyum yakaladıkları konusu öne çıkartılıyor.

Ömer dizisinin izleyicileri hikayenin akışına ve oyuncuların rollerindeki başarısına yönelik binlerce paylaşım yapıyor ve her gün diziyle ilgili farklı sahneler sosyal medya platformlarında yayınlanıyor.

Ömer dizisinin atmosferini büyüleyici bulan dizi hayranlarından birisi şu yorumuyla birçok kişinin de düşüncesine tercüman oldu:

“Atmosferi büyüleyici, oyuncuların rollerin hakkını vererek üst düzey performans sergiledikleri, aralarında şahane bir uyum yakaladıkları harika bir dizi. Ömer sorgulamadan kabul ettirilen ezberlerin, toplum tarafından dayatılan kuralları düşündürten özel ve eşsiz bir karakter.”