Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Biricik için aşk herkese özel tasarlanmış bir his!

Burcu Biricik için aşk herkese özel tasarlanmış bir his!

tarafından ker_def

En son Kuzgun dizisinde Dila karakteri ile izlediğimiz ünlü oyuncu Burcu Biricik, geçtiğimiz haftalarda da Vietnam seyahati ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ekranların sevilen yüzü Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin MAG için verdikleri özel röportajda aşklarını anlattı.

Aşkın kişisel olduğunu söyleyen güzel oyuncu, “Tamamen herkese özel tasarlanmış bir his. Bana kalırsa, tamamlanmak hissi. O yüzden kişisel diyorum. Bazılarınınki sevme ve sahiplenmedir, bazılarınınki dürüstlüktür. Aslında önemli olan kiminle nasıl tamamlandığındır. Çünkü aşk, insanın aurasını, hayat görüşünü, yaşam kalitesini arttıran bir his” şeklinde konuştu.

Mutlu olduğu zaman insanın hayatındaki her şeye mutluluğun bulaştığını da ifade eden Burcu Biricik, “Yanındaki o adamı bulduğun zaman mutlu bir insan oluyorsun ve mutluluk hayattaki her şeyine sirayet etmeye başlıyor” dedi.

Burcu Biricik için aşk herkese özel tasarlanmış bir his! 7

Yaşadıkları en romantik tatili anlatan eğlenceli çift, aşk serüvenlerini MAG için verdikleri özel röportajda paylaşıyor. Sri Lanka tatilinin kendileri için özel olduğunu belirten Burcu Biricik, tatil rotalarını da MAG okurları ile paylaşıyor.