Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, Kırmızı Oda’dan ayrılır ayrılmaz yeni projede ortaya çıktı!

Burcu Biricik, Kırmızı Oda’dan ayrılır ayrılmaz yeni projede ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde bir kaç haftadır Burcu Biricik’in hayat verdiği Boncuk’un hikayesini izliyorduk. Cuma akşamı yayınlanan bölümde Boncuk’un herkesi hüzne boğan sonu, izleyenleri ekrana kilitledi. Dizinin konuk oyuncularından olan Burcu Biricik de diziye veda etmiş oldu.

Oyuncunun güçlü performansıyla hayat verdiği Boncuk, üzerine gelinliğini giyip hayalindeki aşkı Can’a koşmak isterken bir kamyon çarptı. Boncuk, yerde can çekişirken gerçeklerle yüzleşmeye başladı.

Boncuk, karşısında Doktor Hanım’ı gördü ve artık hayalleri bırakıp gerçeğe dönmesini söyleyen ve elini uzatan Doktor Hanım’a uzanmaya çalışsa da bu onun son anlarıydı!

Burcu Biricik, başarılı performansıyla izleyenleri sürükleyen bir hikayenin ardından yaptığı sosyal medya paylaşımları ile diziye ve tüm ekibe de veda etti.

Biricik’in bu paylaşımının ardından gelen bir başka paylaşımı ise oyuncunun Kırmızı Oda’daki işi biter bitmez başka bir proje içinde olduğunu gösterdi.

Oyuncunun paylaşımlarında proje ile ilgili net bir bilgi yok ancak stüdyoda fotoğraf çekiminde olduğu anlaşılıyor. Bir markanın reklamında mı yer alacak merak konusu. Üzerindeki spor kıyafetlerine bakılırsa bir marka için objektif karşısında.

Burcu Biricik, Kırmızı Oda'dan ayrılır ayrılmaz yeni projede ortaya çıktı! 8

Ünlülerin makyözü olarak bilinen Hamiyet Akpınar da Burcu Biricik’in makyajını yapmış. Akpınar, instagram hesabından “Şahane bir 3 gün. Müthiş yetenek seninle çalışmak büyük keyif” notunu paylaşıyor.

Burcu Biricik de sayfasına bu paylaşımı taşımış. Görünen o ki ünlü oyuncu, 3 gün süren bir başka proje için objektif karşısında. Bakalım bunun altından ne çıkacak?

Burcu Biricik, Kırmızı Oda'dan ayrılır ayrılmaz yeni projede ortaya çıktı! 9