Ana sayfa Sosyal Medya İlginç bir şeyler oluyor! Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu ve Bülent Şakrak, Cem Yılmaz’ın evinde buluştu!

İlginç bir şeyler oluyor! Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu ve Bülent Şakrak, Cem Yılmaz’ın evinde buluştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz günlerde Sefirin Kızı dizisinden ayrılan ve çekimlerin yapıldığı Bodrum’dan İstanbul’a dönen Uraz Kaygılaroğlu, sürpriz bir buluşma ile Cem Yılmaz’ın evinde ortaya çıkmıştı! Yılmaz, birlikte çekilen bir fotoğraflarını paylaşarak, Netflix için çekeceği dizisi Erşan Kuneri ile ilgili konuştuklarını aktarmıştı.

Kaygılaroğlu’nun da dizide yer alacağı müjdesi herkesi şaşırtırken, Sefirin Kızı dizisinde birlikte oynadığı Bülent Şakrak bile bu buluşmaya çok şaşırdığını “Vay beee helal olsun!” notuyla aktarmıştı.

Bu kez ilginç bir gelişme daha yaşandı ve Cem Yılmaz yeni yaptığı paylaşımda elinde mikrofonla şarkı söyleyen Uraz Kaygılaroğlu ve yanında oturan Bülent Şakrak ile Ezgi Mola’nın görüntülerini paylaştı.

Hakan Altun’un ‘Telefon’ şarkısını söyleyen ünlü isimlerin bir araya gelişi ve görüntüler, Yılmaz’ın takipçileri tarafından bir milyonu geçen bir görüntüleme ile izlendi ve izlenmeye de devam ediyor.

Ünlü isimlerin bir araya gelişlerinin bir akşam sohbeti olmadığı tahmin ediliyor! Zira Cem Yılmaz’ın şu sıralar Erşan Kuneri dizisi ile ilgili çalışmalarını hızlandırdığı paylaşımlarına da yansımakta.

Ezgi Mola ve Bülent Şakrak’ın da Cem Yılmaz’ın evindeki buluşmaya Uraz Kaygılaroğlu ile dahil olması, bu 3 oyuncunun Cem Yılmaz’ın yeni dizisinde oynayacağı tahminlerini doğuruyor. Bakalım bu sürpriz buluşmanın altından ne çıkacak?

Erşan Kuneri dizisi tek kamera yöntemiyle çekilecek sit-com benzeri bir yapım olacak. Dizinin 2021 yılında yayınlanması planlanıyor. Dizi, ‘G.O.R.A.’ ile ‘Arif ve 216’da yer alan fenomen karakter Erşan Kuneri’nin 1975-78 yılları arasında yaşadıklarını konu alacak.

İşte Cem Yılmaz’ın evindeki buluşmadan kareler:

İlginç bir şeyler oluyor! Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu ve Bülent Şakrak, Cem Yılmaz'ın evinde buluştu! 10

İlginç bir şeyler oluyor! Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu ve Bülent Şakrak, Cem Yılmaz'ın evinde buluştu! 11

İlginç bir şeyler oluyor! Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu ve Bülent Şakrak, Cem Yılmaz'ın evinde buluştu! 12

İlginç bir şeyler oluyor! Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu ve Bülent Şakrak, Cem Yılmaz'ın evinde buluştu! 13