Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, üzerinden sülük topladı, doğa ile çetin bir mücadele yaptı!

Burcu Biricik, üzerinden sülük topladı, doğa ile çetin bir mücadele yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin, Vietnam’a tatıli çıktı. Yemek kültürünün çok farklı olması nedeniyle aç kaldıkları itirafında bulunan Biricik, yaptığı paylaşımlarda ise doğaya hayran kaldıklarını belirtmişti.

Burcu Biricik, Vietnam’da bulunan ve dünyanın en büyük 3. mağarası olan Hang Son Doong mağarasına gidebilmek için de zorlu bir yolculuk yaptıklarını anlatan bir paylaşım yaptı.

Burcu Biricik, üzerinden sülük topladı, doğa ile çetin bir mücadele yaptı! 9

Üç milyon yaşındaki mağaraya ulaşmayı kafalarına koyan çifti, hiçbir zorluk yıldıramadı. Çifti bu macerayı da yaşadı ve yurda dönüş yaptı. Burcu Biricik, instagram hesabından yaptığı paylaşımda yaşadıklarını takipçilerine şu sözlerle anlattı:

“Gittik gördük döndük. Hang En mağarası dünyanın 3. Büyük mağarası olarak geçiyormuş. Mağaraya gidebilmek için kilometrelerce orman ve nehir yolu geçtik. gördüğüm en iyi manzaralardı, yaşadığım en enteresan deneyimlerden biriydi. Yok hatta en enteresanı.

Burcu Biricik, üzerinden sülük topladı, doğa ile çetin bir mücadele yaptı! 10

Zorlu bir iki gündü özellikle bugün ölmüş vaziyette dönüyorum. Ama değerdi. Evet üstümüzden sülük de topladık zehirli yapraklardan kaçarak yürüdük dağa tırmanırken perişan da olduk jungle dere tepe çamur kum demedik yürüdük ama bucket list’e koca bir tik atıldı.”

Burcu Biricik, üzerinden sülük topladı, doğa ile çetin bir mücadele yaptı! 11