Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 8 Ocak Çarşamba 83.bölümde Parinita’ya ağır darbe!

Bıçak Sırtı 8 Ocak Çarşamba 83.bölümde Parinita’ya ağır darbe!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Bıçak Sırtı, 8 Ocak Çarşamba günü izleyicilerle saat 21.30’da 83. bölümü ile buluşacak. Dizinin yeni bölümünde Parinita’ya ağır darbe gelecek. Peki başka neler olacak?

Bıçak Sırtı’nda bu akşam Parinita Swara ve Ragini’nin üstünde egemenlik kurmak ister fakat bu isteği ters teper. Parinita’yı nasıl bir darbe bekliyor?

Swara Parinita’nın evde oluşturduğu gergin havaya bir son vermek için plan yapar ve evin anahtarlarının Parinita’ya verilmesini sağlar. Parinita bu gücü kullanarak Swara ve Ragini’ye emirler yağdırmak ister. Maheshvari ailesi için önemli bir anlaşma yapılmak üzeredir.

Fakat Parinita kontratın bulunduğu kasa anahtarını kaybeder. Maheshvari ailesi Parinita yüzünden büyük bir anlaşmanın eşiğinden döner. Herkesin içinde rezil olan Parinita’yı nasıl bir darbe bekliyor?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015