Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik’e Kırmızı Oda’daki Boncuk’tan sonra sürpriz dizi teklifi geldi!

Burcu Biricik’e Kırmızı Oda’daki Boncuk’tan sonra sürpriz dizi teklifi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Burcu Biricik’e yeni bir dizi teklifi var… Bir süredir tv8 ekranlarında Kırmızı Oda isimli Cuma akşamları yayınlanan dizide izlediğimiz Burcu Biricik, güçlü performansı ile dikkatleri çekmişti. Dizinin yüksek reytinglerine önemli bir katkı yapan Burcu Biricik, canlandırdığı Boncuk karakteri ile ilgi gördü.

Ekran başındaki izleyicileri duygudan duyguya sürükleyen oyuncu, farklı ruh halleri bulunan bu karakteri çok başarıyla canlandırdı. Kırmızı Oda hayranları Boncuk karakterini muhteşem bir şekilde yaşatan Burcu Biricik’e sosyal medyada övgü üstüne övgüde bulundu.

Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda’nın yapımcısı OGM Pictures, bir başka proje için hazırlıklara başladı. Camdaki Kız isimli yeni dizi için Gülseren Budayıcıoğlu da geniş bir hazırlık yaptı. Kadın dizisinin yönetmeni Nadim Güç bu dizide de görev alacak ve ilk teklif de Burcu Biricik’e yapıldı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız isimli romanı diziye dönüştürülüyor. Hatırlanacağı üzere tv8’de Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çıkış noktası da bu kitaptaki bir hikaye olmuştu. Ancak dizi hayranları Doğduğun Ev Kaderindir’in hikayeden çok uzaklaştığını da bir süredir eleştiri olarak sosyal medyada belirtiyordu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Burcu Biricik’in şu sıralarda hazırlıkları devam eden Camdaki Kız isimli dizi için yapımcı ile görüştüğü belirtiliyor. Ancak henüz bir anlaşma haberi yok. Camdaki Kız da yakın zaman sonra çekimleri başlayacak ve izleyicileri derinden etkileyecek bir yapım olacak. Bakalım Burcu Biricik başrolde yer alacak mı? Oyuncu rol teklifini kabul ederse Nalan isimli karaktere hayat verecek.