Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de final yapan Güvercin dizisinin başrolü Almila Ada, aynı kanalın bir başka dizisine katıldı!

Star TV’de final yapan Güvercin dizisinin başrolü Almila Ada, aynı kanalın bir başka dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV’nin final yapan dizisinden sonra Almila Ada yine aynı kanalın bir başka dizisinde! 2020 yılında Star TV ekranında izleyicilerle buluşan Güvercin isimli dizinin çekimleri Gaziantep’te yapılmıştı. Dizi ilk başladığında ilgi görse de sonrasında reytingler düştü ve pandeminin ardından da 16.bölüm itibari ile de yayından kaldırıldı.

Güvercin isimli Star TV dizisinde Mehmet Ali Nuroğlu ile Almila Ada başrolde yer almıştı. İkili güçlü bir uyum sergilerken, Almila Ada hem oyunculuğu hem de güzelliği ile göz doldurmuştu.

Güvercin dizisinden sonra sosyal medya paylaşımları dışında pek ortada görünmeyen, spor faaliyetlerine geri dönen ve yoga eğitimleri de veren Almila Ada, şimdilerde ise yeni bir dizinin hazırlığı içinde.

Star TV'de final yapan Güvercin dizisinin başrolü Almila Ada, aynı kanalın bir başka dizisine katıldı! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre güzel oyuncu, Menajerimi Ara isimli dizide yerini alacak. Pazar akşamları yayınlanmakta olan Star TV dizisinde daimi oyuncular arasına katılan Almila Ada, Merve karakterini canlandıracak.