Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik’in Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a katılması büyük hata mı?

Burcu Biricik’in Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a katılması büyük hata mı?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 4. sezonuyla atv ekranlarında yer almaya devam edecek. İlk iki sezonuyla olay yaratan, geçen sezon yayınlanan 3. sezonu ise reyting düşüşü yaşayan dizi, yeni sezonda yine iddialı bir kadro ile ekranda yer almak istiyor.

EDHD’da bombalar art arda patlamaya başladı. Önce Deniz Çakır ve Olgun Şimşek’in yeni sezonda kadroda yer almayacağı ortaya çıktı.

Bu gelişmeleri henüz sindiremeyen dizinin takipçileri, şimdi de yeni gelen haberle şaşırdı.

Diziye 4 önemli karakterin katılacağı haberci Birsen Altuntaş’ın mesajı ile ortaya çıktı.

Burcu Biricik'in Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a katılması büyük hata mı? 8

Diziden her gün yeni haberlerin gelmesi izleyicilerin adeta bombardımana tutulması sonucunu doğurdu.

Meryem ve Kaygısız Yaşar artık yok. Ama 4 yeni karakter var. Hatta 4 isimden birisinin Burcu Biricik olma ihtimali de yüksek.

Yapımcı Raci Şaşmaz’ın Biricik ile el sıkıştığı iddiası gündemde. Henüz net bir açıklama olmadığı için kesin olarak bunu söyleyemiyoruz.

Ancak durumu Burcu Biricik’in tarafından okumakta fayda var.

Acaba 3 sezondur devam eden bir diziye 4. sezonunda katılarak doğru mu yapıyor yoksa bu bir hata mı?

4 Mayıs 1989 Antalya doğumlu olan Burcu Biricik, Beni Böyle Sev dizisinde Seda olarak dikkat çekmişti. Ancak asıl üne kavuştuğu yapım 2016-17 yıllarında ekranda yer alan Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya Çamoğlu Cevher karakteriydi.

Hülya’yı o kadar başarılı canlandırdı ki, bir anda patlama yaptı. Ancak geçtiğimiz sezon büyük iddialarla başlayan atv’nin 8. Gün dizisi maalesef reyting engeline takılmış ve kısa sürede ekrandan silinmişti.

Çok başarılı bir projeden sonra başarısız olan bir diziyle kariyerinde düşüşe geçen Burcu Biricik’in yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da yer alması bir şartla iyi bir seçim olur.

Burcu Biricik'in Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a katılması büyük hata mı? 9

Eğer güçlü bir kadın karakterine hayat verir ise bunun altında başarıyla kalkacağına inandığımız Biricik, yeniden kariyerinde yükselişe geçer. Ancak zayıf bir karakter ile ekrana gelir ise bu durum onun adına 8. Gün’den sonra ikinci bir yıkım olur.

İsmi farklı diziler için de geçen Biricik’in kariyerinde sıçrama yapmasının tek şartı, canlandıracağı karakterin güçlü bir kadın karakter olması.

EDHO’nun eski takipçileri ise Biricik’in bu teklifi kabul etmemesi gerektiği fikrinde.

Bir izleyici, “İnşallah kabul etmez, artık o dizi bizim için 1 sezon öncesi kızları öldükten sonra bitmiştir, çünkü daha sonra baya saçmaladılar” mesajıyla Biricik’i sosyal medyadan uyarmakta.