Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’in hayatı da hiç kolay olmamış! Babası ile ilgili gerçeği ilk kez anlattı…

Burcu Biricik’in hayatı da hiç kolay olmamış! Babası ile ilgili gerçeği ilk kez anlattı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyunculuğu, mütevazi ve sempatik kişiliği ile çok sevilen bir isim Burcu Biricik. Hayat Şarkısı ile yakaladığı çıkışla birlikte çok daha büyük hayran kitlesi edinen oyuncu, şimdilerde Camdaki Kız’ın Nalan’ı olarak ekranlara geliyor. Dramatik bir hayat hikayesinin kahramanına hayat veren Burcu Biricik’in, kendi hayatıyla ilgili bir açıklaması çok şaşırttı.

Fotoğrafçı Emre Yetkin ile evli olan ve mütevazi yaşamı ile beğeni toplayan bir isim Burcu Biricik. Antalya’nın Elmalı ilçesinde geçen çocukluğunu zaman zaman anlatan ve ailesine ne kadar düşkün olduğunu da yaptığı paylaşımlarına yansıyan oyuncu, abisi ve iki yeğenine olan düşkünlüğü ile de biliniyor.

Zaman zaman küçük yeğenleri ile pozlarını paylaşan, her fırsatta onlarla buluşan Burcu Biricik, abisinin Danimarka’da yaşadığını da belirtti katıldığı programda. Usta Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV’de yayınlanan Empati isimli programına konuk oldu Burcu Biricik. İki oyuncu, Hayat Şarkısı dizisinde de birlikte kamera karşısına geçmişlerdi.

Her zamanki gibi samimi açıklamaları, doğal halleri ile ilgiyle izlendi Biricik. Ahmet Mümtaz Taylan, her hafta ünlü konuklarına sorduğu gibi Burcu Biricik’e de gündemde olan bir olay ve kişiyle ilgili empati kurmasına yönelik bir soru yöneltti.

‘Sen olsan ne yapardın?’ sorusuyla çarpıcı bir olayla ilgili duygularını sordu Burcu Biricik’e de Taylan. Gerçek hayat hikayelerinin paylaşıldığı programda Burcu Biricik’in bir olay üzerine empati kurmaya çalıştığı kişiyle ilgili sözleri, kendi hayatındaki bir gerçeği de ilk kez ortaya çıkardı.

Ahmet Mümtaz Taylan, geçtiğimiz hafta herkesin yüreğini dağlayan 18 yaşında öldürülen Zehra Bayır olayına değindi. Taylan’ın ‘Zehra babasından yardım istemeli miydi?’ sorusunu Burcu Biricik’e yöneltti.

Biricik, “İstemeliydi… Ben de istemezdim, büyük ihtimal… Yani o zamana kadar yoksan ve ben bu yaşıma kadar bir şekilde yaşam savaşı verip kendi kendime bir şekilde… ‘Neredeysen orada kal’ derdim” yanıtını verdi.

Burcu Biricik'in hayatı da hiç kolay olmamış! Babası ile ilgili gerçeği ilk kez anlattı... 8

Burcu Biricik’in bu sözlerinin ardından kendisi ile ilgili şu açıklaması ise dikkat çekti: “Ben babamla tanışmıyorum… Şimdi öyle değil, şimdi herkesi anlamaya çalışıyorum. Hayat ona da bir şey getirmiştir, öylesini tercih etmiştir, başka bir yola girmek zorunda kalmıştır. Bunların hepsini kabullenip yola devam ediyorsun. Ben olsam ben de yardım istemeyebilirdim.”

Babasının kendilerini terkettiği anlaşılan bu yanıtın ardından Ahmet Mümtaz Taylan’ın ‘Kardeşin için bütün hayallerinden vazgeçer miydin?’ sorusuna verdiği yanıtla, kendisi ile ilgili bir başka gerçeği de ilk kez aktardı Burcu Biricik.

Burcu Biricik'in hayatı da hiç kolay olmamış! Babası ile ilgili gerçeği ilk kez anlattı... 9

Abisinin kendisinin okuması için yaptığı fedakarlıkla birlikte, kendisinin de oyuncu olmadan önce garsonluk, palyaçoluk gibi işlerde çalıştığını anlattı. Biricik, “Benim abim öyle bir şey yaptı. Ben o zaman okuyordum, o liseyi bitirdi ve ondan sonra dedi ki ‘Ben çalışmaya başlayayım çünkü Burcu’nun okuması lazım.’ Evde herkes çalışırdı. Ben de kafede çalışıyordum garson olarak, hatta kuaförlük ve palyaçoluk da yaptım. Abim şimdi Danimarka’da. Evlendi ve iki çocuğu var. Abi dediğimiz de 2 yaş büyük benden” diye konuştu.

Biricik, oyunculuğa başlamadan önce yaptığı işlere şimdi güzel bir yerden  baktığını ve muhteşem tecrübeler olduğunu da belirtti.

Burcu Biricik ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın programındaki o anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…